Da, da, asa zic si parintii mei, si toate babele si mosii. "Donatori de organe" pentru ca cica din cauza motocliclelor/scooterelor mor repede si doneaza organe. Mda, alta mare prostie... daca stii sa mergi si respecti regulile nu ti se intampla nimic. Nu neg ca sunt foarte multe accidente si ca multi motociclisti si-au pierdut viata din pacate insa asta e din lipsa de atentie.
In general motociclistii sunt implicati in cele mai multe accidente rutiere.
Multi mor in astfel de accidente - si de aceea se numesc donatori de organe.
Unele familii sunt de acord ca organele functionale ale unui cadavru sa fie donate! @
Da. si eu am auzit chestia asta. Asa le spune lumea deoarece motociclistii au accidente cel mai des si de aceea. cica de la cei care nu supraviezuiesc accidentului se folosesc organele pentru altii care au nevoie. Eu asa am auzit
Da, este adevarat ca li se spune donatori de organe. Imagineaza-ti un motociclist sa mearga cu o viteza de 200 de km/h si sa faca un accident. Fizic este distrus. O mana intr-o parte, un picior in alta parte. Practic din el nu mai au ramas inacte sa zicem decat organele ( rinichi, plamani, etc.) Acum intelegi de unde au aceasta denumire
Da este adevarat deoarece de multe ori sunt implicati in accidente mortale si nu mai pot fi salvati insa organele lor sunt sanatoase si pot fi donate. Sper ca te-am lamurit
Da am auzit si eu asta...multi dintre motociclisti nu poarta casca de protectie si de multe ori se intampla sa fie implicati in accidente...majoritatea se lovesc la cap intra in coma si mor.si de aceaa organele lor pot fii prelevate cu acordul familie
Da asa ni se spune, dar poti muri si mergand legal cu 50 km/h in oras, daca ai ghinion mori oricum cu motocicleta nu are ce sa te protejeze de un impact direct decat norocul si atentia.
In general e periculos, dar in Romania e de 10 ori mai periculos din lipsa drumurilor bune si a altor cateva chestii care intr-o tara civilizata nu prea se gasesc.
Bai hai ca zic si eu ca astia care mor din greseala sau ceva de genu li se doaneaza organele da la ala care mergea cu 300 de km/h prin oras credeti ca mai avea ce organe sai salveze?
Da e advarat.Se numesc asa ca nu respecta nici o regula si nau nici o grija (nu toti) dar cand se baga printre masini si fac accidente soferii sunt devina ca nu-i baga in seama in trafic...sa fim seriosi...
Atcose77 întreabă: