Bună întrebare?! Găsește grupul și vei vedea cât de multe aspecte se schimbă în bine atunci când se găsesc mai multe persoane care gândesc la unison și își împărtășesc trăirile!
Dar fiecare examen este diferit. La chestionare ma refer.
Toti cei care nu invata legsilatia rutiera sunt picati la examen si asta pe bune, fiindca la sala nu-i nimenid upa care sa copiiexamneul si daca nu ai invatat, nu vei stii sa raspunzi corect la intrebari.
Iar la traseu, acelasi lucru: tu esti la volan, tu sustii examenul, iar daca nu cunsoti legislatia rutiera, ca sa stii sa o aplici in trafic, pici examenul.
Ce ai vrea sa discuti cu altii, sa va laudati cum nu ati invatat si ca atare, ati picat examenul? Crezi ca asta este ceva de mandrie?
Este evident că nu poți mai mult de atât, așadar o să îți răspund în felul următor: un grup devine o susținere enormă și nu doar în acest context, în general; un mod prin care oamenii se deschid reciproc unul în fața celuilalt și evoluează împreună.
Un om poate să pice multe examene, însă unul singur e cel mai important, "examenul vieții"!
Așadar, te simți mai ok acum? Ai ajutat mult Universul, sigur te simți excelent! Felicitări, tocmai ai picat un examen mai important față de examenul picat de mine!
Good luck!
Baitel, am luat examenul de soferie din prima, peste 30 de ani in urma, si de atunci sofez foarte mult, fiindca locuiesc in occident si aici fara masina nu poti merge nicaieri.
Vorbesc din propria-mi experinta si iti dau un singur sfat: puen mana serios si invata daca vrei sa reusesti in viata, inclusiv la amaratul asta de examen auto, ca nu-i nici o sfarqiala sa-l iei.
Ma mir ca ai reusit sa pui intrebare pe TPU, in conditiile in care nu stii sa folosesti motorul de cautare Facebook.
Daca iti doresti grup cu asa ceva si nu exista, creaza-l. Sper ca esti pregatit sa il si administrezi, multi ani dupa ce vei trece peste examen.
Te simți mai fericit/ fericită acum? Când răspunsul tău a ajutat cu 0% mai mult omenirea?
Și da, întrebarea mea ajuta măcar puțin persoanele care au frământări în acest moment!
Și încă ceva, mă gândeam și la posibilitatea în care un grup poate nu este setat pe modul vizibil și atunci poate cineva mă direcționa în acest sens! Cred că oricine știe să caute pe Facebook, dar nu oricine are acces la orice!? Thanks for nothing!
Ce te-ai incins
Ti-am sugerat sa creezi tu grupul, daca ai atatea de povestit despre un esec.
Ai picat la sală? Www.scoalarutiera.ro ai acolo chestionare cat B, sunt 49chestionare, trebuie sa faci la fiecare 25-26 ca să fii singur/a ca treci de sală. La traseu este ușor, trebuie sa nu stai incordat/a, să nu ții mâinile strâns pe volan, să te uiți în oglinzi, când spune polițaiul facem la stânga, te uiți în oglinda și după semnalizezi, să fii atent/a la trafic, pietoni, să acorzi prioritate. Dacă ii dai senzația la polițai ca este în siguranță cu tine în mașină... Ai 99%permis luat. Succes!
? Frumos răspuns!
Mulțumesc!