Arunca-te pe geam, ai si tu un jaf de masina. Cine te-a pus sa iei zdreanta aia de masina? Mai proasta nu gaseai. Pe autostrada te intrec si cu o caruta sa nu mai zic de trabant. Daca o vinzi nu ai bani nici sa treci strada. Eu in locul tau as da-o la fier vechi. Nu stiu daca aia primesc jafuri din astea de masini, dar incerci si tu sa le dai spaga ca sa iti ia masina. Du-te is da-i foc si lasa-ne cu jaful tau.
Buna! fiti amabili, ma ajuta si pe mine cineva sa aflu codul de la o piesa din cutia de viteze de la un hyundai accent x-3 (1.3 12 valve, benzina) an 97. este vorba de furca care schimba vitezele pe axul principal (acea furca prin care trec 2 tije) si codurile de la rulmenti conici de pe axu intermediar. si poate imi indicati si un magazin online pentru piesele de mai sus. va multumesc!
Buna! fiti amabili, ma ajuta si pe mine cineva sa aflu codul de la o piesa din cutia de viteze de la un hyundai accent x-3 (1.3 12 valve, benzina) an 97. este vorba de furca care schimba vitezele pe axul principal (acea furca prin care trec 2 tije) si codurile de la rulmenti conici de pe axu intermediar. si poate imi indicati si un magazin online pentru piesele de mai sus. va multumesc!
Buna! fiti amabili, ma ajuta si pe mine cineva sa aflu codul de la o piesa din cutia dviteze de la un hyundai accent x-3 (1.3 12 valve, benzina) an 97. este vorba de furca care schimba vitezele pe axul principal (acea furca prin care trec 2 tije) si codurile de la rulmenti conici de pe axu intermediar. si poate imi indicati si un magazin online pentru piesele de mai sus. va multumesc!