| Mihail01Johan a întrebat:

Buna fratilor?! Am o intrebare daca se poate!

Am un prieten care ar vrea sa dea de motostivuitor sau de stivuitor, pentru a se putea angaja la un loc normal de munca!

Problema este ca nu stie cum ar trebuie sa faca sau ar fi trebuit sa procedeze intr-un alt fel de moment prin care ar putea sa ia totusi calificarea absoluta sau permisul pentru stivuitorist, bine. Daca este sau exista un astfel de document prin care ar putea sa isi ia totusi vreun atestat sau permis de conducere, va rog frumos care se pricepe? Sa imi dea si mie un sfat concret, daca exista vreo cale concreta prin care ar putea sa ia totusi un asemenea, atesta sau permis de stivuitor, va multumesc frumos,... Atentie dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Trebuie sa faca un curs- si sa obtina un atestat de stivuitorist.

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sfat concret: la mine la munca, daca obtii un interviu (sanse 80%) si nu esti bun de nimic, ti se ofera pozitia de stivuitorist, cu calificare la locul de munca.
3-4 luni repari paleti prin curte, cat timp faci cursurile, apoi primesti stivuitorul si incepi treaba.
Daca pleci la putin timp dupa obtinerea calificarii/atestatului, ti se retin vreo 1400 de lei, contravaloarea cursului.
La fel e si in multe alte firme, deci recomand sa caute direct posturi de stivuitorist, cu calificare la locul de munca.
Daca se inscrie el la niste cursuri banale, va conduce stivuitorul foarte putin spre deloc, si va avea calificarea degeaba, cu 0 experienta. Asa ca mai bine cauta o societate dispusa sa-si formeze viitorii oameni, sunt destule. Se cauta stivuitoristi mai peste tot, chiar si in strainatate (tot cu invatat/calificare la locul de munca).

| Mihail01Johan explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Multumesc mult, apreciez, dau funda?

| Mihajoy a răspuns:

Da, exista cursuri de calificare care sunt urmate de un examen și obținerea unui atestat!