| vladtaurus a întrebat:

imi da casetofonul masini eroare zice sa il resetez, l-am resetat si la fel zice precizez ca este nou.

6 răspunsuri:
| Maioru a răspuns:

Verifica alimentarea cu curent.Cand pierde memoria inseamna ca ori face un scurt pe undeva ori se intrerupe alimentarea.Verifica mufele si alimentarea, asta daca nu are aparatul ceva.

| Adikis a răspuns:

Si luat cumva bornele de la baterie? Sun unele cd playere/casetofoane care au nevoie de un cod de resetare daca ai luat bornele de pe baterie pentru ca sa se poata actualiza. La cele originale exista un card cu codul pe el, incearca sa vezi in cutie daca gasesti vreun cod sau daca nu pe net. Succes

| vladtaurus explică (pentru Adikis):

Modelul este asta http://www.altex.ro/radio-mp3-auto-jvc-kd-x200-4x50w-usb-iluminare-rosu
Cand dau fata jos scrie reset si am bagat o surubelnita ca sa ii dau reset si s-a auzit in boxe ca a luat comanda si dupa la fel...

AM incercat cu bornele si nu a mers, am fost la cineva si mi-a rezolvat ceva dar se aud doar boxele de pe partea dreapta.

| Adikis a răspuns (pentru vladtaurus):

Nu ai ceva la balansul de la cd player? sau poate nu ti-a legat partea stanga decat cea dreapta laughing

Am dar nu este de la balans, chiar nu stiu de la ce naiba e