Am postat mai jos problema, de ce mi frica.
Am postat mai jos problema, de ce mi frica ca nu pot.
Eu te sfatuiesc sa dai de A1 deoarece atestatele nu o sa mai fie valabile numai pana in 2013. Asa o sa fac si eu, o sa ma inscriu la o scoala de soferi care are aceasta categorie o sa dau de A1
Esti perfect legal pentru Aprilia RS50, insa de ce sa nu optezi pentru o Yamaha TZR50? Eu am un TZR si sunt foarte multumit, arata mai bine decat Aprilia si suna mult mai bine Viteza maxima prin constructie nu are legatura cu viteza maxima a scuterului.Eu detin acelasi atestat ca si tine si am scuterul de un an.M-a oprit politia de multe ori si mi-au zis ca sunt in regula
Problema este, ca mie la scoala de soferi mi-au zis ca nu pot sa conduc numai fara cutie de viteze manuala.
Si in legislatie scrie: moped, vehiculul cu[...] a cărui viteză maximă prin construcţie nu depăşeşte 45 km/h şi care este echipat cu un motor[...] cu o capacitate cilindrică ce nu depăşeşte 50 cm cubi sau cu un alt motor cu ardere internă ori, după caz, electric, a cărui putere nominală este de cel mult 4 Kw.
Aici apar 2 probleme: daca luam dupa putere, are 6Kw; daca luam dupa viteza, 100km/h. Mie chiar mi frica sa se lege politisti.
Stai la sat? daca stai da-i bataie si cumparati, la sat nu prea te opreste politia, eu am un atv cu motor de 125 si m-a oprit politia, m-a intrebat de cat e motoru si la revedere
Stau la oras
Pai daca ai atestatul atunci poti conduce orice doar sa nu depaseasca 49, si daca are cutie de viteza nu are nimic, tot de 49 e...
Si viteza din constructie nu conteza? este trecut in talon?
Bah kevin si rs si sr amandoua se pot conduce cu atestat eu am un aprilia
sr