| alexutza697595 a întrebat:

Buna. Intreb pentru o cauza nobila. Sunt din localitatea 2 Mai, Judetul Constanta, si pe o strada apropiata de locuinta mea se afla o masina de marca Mercedes cu numarul de inmatriculare B-41-VOV. Banuiesc ca a fost furata de indivizi doar pentru a veni la mare cu ea si au lasat-o aici. Masina nu mai este condusa, este prafuita, adica neatinsa. Insa, pare o masina foarte buna. Daca stiti ceva, va rog, doar daca stiti bagati id-ul meu ionelaalexandra67@yahoo.com. Am si 2 poze cu masina respectiva. Mersi pentru intelegere!

Răspuns Câştigător
| CosteaVlad a răspuns:

Acest lucru trebuie spus la Poliţie. Aşa va fi cel mai simplu. Din moment ce a fost furată, proprietarul automat că a mers la poliţie să facă sesizarea, şi normal că a dat şi numărul maşinii. Deci acea sesizare există în baza de date la poliţie. Tu mergi frumos, le dai numărul de la maşina respectivă, iar ei în 5 secunde au şi verificat dacă într-adevăr a fost sau nu furată. Aşa se procedează în astfel de cazuri, altfel rişti să-ţi cam complici singură existenţa şi să-ţi creezi probleme. Habar n-ai la câte chestii te-ai expus prin simplul fapt că ai pus acest mesaj aici. Dar în fine, ţi-am zis, mergi la cea mai apropiată secţie de poliţie. Calculatoarele lor de regulă sunt conectate la un server central, şi astfel vor putea verifica imediat.
O zi frumoasă! happy

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Daca a fost furata atunci in mod sigur exista ceva despre ea la politie. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un politist ce trebuie sa faci, sau sa dai telefon la politie.
Dar se poate ca stapanul masinii sa isi fi luat vacanta toata vara, mai stii?

| Ramona_5995 a răspuns:

In sfarsit mai vad o intrebare pentru. o cauza nobila!
Bravo, Alexandra [asa cred ca te cheama]!
Incearca sa apelezi la Radio, TV, ceva.:d
Aici nu cred ca o sa gasesti, deoarece pers. respectiva n ar sta pe net in loc sa isi caute masina...happy
Inca o data, BRAVO!

| Stranger79 a răspuns:

Call The Police (112) big grin

| MelissaGreenEyes a răspuns:

Ma bucur ca cineva mai face din astea
sper ca proprietarul sa-si recupereze masina
dc nu te duci la politie... vorbeste cu parintii tai si spune-le despre ce e vorba

| mesteru2011 a răspuns:

Buna! a luat politia masina aceea? multumesc