Pentru Chrysler 300C cu motor de 3l (mai exact 2978 cmc), impozitul pe 2011 este de 2160 RON, altfel spus vreo 500 de euro pe an.
Daca vrei neaparat acea masina, cauta una afara cat mai ieftina si inmatricularea o faci in Bulgaria.Sa nu-ti fie frica ca au si oameni bogati masini cu nr. de BG.
Impozitele si asigurarea sunt mari, mult prea mari. Eu am radiat un Ford 2, 3 (2300cc) pentru ca plateam 900 ron impozit si 700 asigurare pe an. Platesc acum pentru 1500cc doar 64 ron - impozit... Gandeste bine inainte de a o cumpara!
Depinde de primarie, dar cel mai bine ar fi sa mergi la primarie sa-ti calculeze inainte. Oricum, cam pe acolo ar fi impozitul anual.
Nu are cum e mai mica da oricum nu se merita masina! Nu-i chiar buna. In zilele astea ia-ti una cu motor maxim 2.5 2.0
Eu va intrebam deoarece imi plac masinile f mari si 300c-ul imi place la nebunie eu locuiesc in spania si am un 607 eu stiam ca in rom erau mai ieftine taxele si asigurarea de aia vroiam pe Romania eu sunt aici de 7 ani si mai stau nu m-ar interesa pesele si cat consuma si ma gandeam ca daca e sa vin acasa de tot o am gata inscrisa dar in conditiile aste ori imi iau de aici(chiar daca is mai scumpe) ori raman cu "FRANTUZOAICA" mea.mersi pentru raspunsuri oricum
E posibil, depinde de unitatea primariei unde e inscrisa masina.Eu nu ti-as recomanda Chrysler, sunt prea scumpe piesele pentru ca sunt importate.Si intr-adevar, impozitul se mareste in multe judete ale tarii.Cum zicea un coleg, ia un motor de maxim 2.0 nu iti trebuie mai mult.Chiar si 2.5 trage de la buzunar destul de bine.