anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna la toata lumea ma numesc lorina.ieri am avut sala am luat-o cu 23 de puncte, si azi am avut traseul, am mers bine adica:nu mi s-a opit motorul, am redus viteza la indicatoare de trecere pentru pietoni, m-am asigurat in trafic, am acordat prioritate, si dupa 10 minute de mers bine, examinatorul mi a zis sa trag p dreapta, dupa care a zis ca nu am respectat indicatorul copii, si ca acela e direct 21 de puncte, dar p dosar nu mi-a scris ADMIS SAU RESPINS. dupa ce am ajuns langa instructorul meu cu care am facut scoala si i-am explicat, acesta mirat, m-a bagat in masina scoli si am mers in traseu dupa examinatorul respectiv sa-i ceara explicatii, a zis ca a uitat sa scrie respins, caci eu de fapt nu am respectat indicatoarele. dar asta nu e adevarat. Dati-mi un raspuns. va multumesc

8 răspunsuri:
| eugem35 a răspuns:

De pinde de indicatoare si ceva ai gresit de exemplu nu ai reglat scaunul oglinzile

| valy a răspuns:

Poate asteapta sa ii bagi ceva in buzunar ca in general astia se asteapta sa ii dai ceva.totusi e romania ce draqu.banul face legea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In masina cu care ai dat examen trebuiau sa mai fie cursanti, iar acestia sunt de regula martorii celui care sustine examenul, sau ai politistului, depinde cine face contestatia. Dar, nu uita ca traiesti in Romania, iar asta nu prea este in avantajul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

" Conducatorul este obligat sa reduca viteza sub 30 km/h in intervalul 7-22 si sa circule cu atentie sporita" daca ai avut viteza mai mare si sigur ai avut, te-a picat!

| bocascity a răspuns:

Asa se intampla in Romania.totdeauna se gaseste unul m, ai presus...se pare ca a avut o zi proasta si s-a descarcat pe tine.Sa le fie rusine.parerea mea.

| alex21_2143 a răspuns:

Io imi scriam singur admis pe dosar daca el a uitat

| al a răspuns:

Ce a mai scris pe fisa de examinare din dosar fiecare greseala are un punctaj cand ai ajuns la 21 de puncte esti picata. In rest se poarta cred ca examinatorii au un procentaj cati sa admita cati respinsi, stiu caz cand din 300 de candidati au fost admisi doar 55 asta cu sala si traseu.

| sovieticool a răspuns:

Faceam ca alex21