| Maniax a întrebat:

M-am gandit cu tata sa ne cumparam un ATV. Tata vrea sa fie bun sa traga o remorca cu un butoi de 200L de apa plin cu apa etc., iar eu vreau de off-road si putin de viteza.Ne-am gandit la un Linhai Anniversary de 300cc cu 4x4.Sugerati altceva? P. S:sa nu fie exagerat de scump, si nu chinezarii

2 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Cum nu chinezarii? Linhai ce este nu e chinezarie? Eu te sfatuiesc sa te uiti la ceva SH daca nu ai prea multi bani dar mai de firma nu made in China ceva gen Honda, Arctic Cat daca gasesti 700 TRV diesel trage ala si butoaie, si in off road si ce vrei tu, pui si plug pe el, sau daca nu alt model de la Arctic Cat, Bombardier sau Polaris altceva in sfera ATV nu iti recomand poate Yamaha sau Kawasaki dar tot nu se ridica la nivelul celor de mai sus decat Grizly de la Yamaha si Polaris mai are ceva modele sau un Suzuki doar modeul King Quad!

| fitter a răspuns:

Salut eu am un yamaha grizzly de 450cc 2008 4x4 si merg ca el de n-am treaba. eu trag o barca cu el si nu am patit nimic la el deci iti recomand:d daca nu vrei i-atu un polaris sau suzuki kingquad depinde de bugetbig grin