| roger989898 a întrebat:

Bună,
Ma conectez la un modulator FM cu Bluetooth și merge doar boxele din dreapta, am un note 10 plus,probabil am facut ceva setari, dar pe FM sau dacă ma conectez de pe alte telefoane merge totul bine oare care ar putea fi cauza?

2 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Ti s-a raspuns deja de catre colegi pe topicul https://www.tpu.ro/......in-stanga/
E vorba de egalizatorul din telefon, trebuie sa umbli in setarile de redare audio din telefon si sa tragi pe centru (mijloc sau punct zero, e acelasi lucru) la toate categoriile fie ca vorbim de boxe fata-spate, inalte, bass etc, daca sunt date pe centru sau punct zero e ok
Nu stiu cum e la aceste modulatoare daca nu cumva ai si in setarile modulatorului setari dar nu cred ca e de acolo daca cu alte telefoane merge ok
La mine la masina fac setari de exemplu sa se auda bassul mai tare sau mai incet, inaltele cum vreau, boxele de pe fata sau cele de pe spate din setarile sistemului audio din interfata grafica HMI, dar masina a venit din fabrica cu acest sistem.
Tu cauta in setari la telefon sigur de acolo este, vezi ca toate liniile si sagetelile la modul audio sa fie pe centru, daca vezi ca una e prea in dreapta sau prea in stanga acolo trebuie facuta corectia.

| RxTx a răspuns:

Sunt proaste rău de tot in general mai sunt și Monaco de multe ori

Înafara de asta încearcă o alta aplicație pe telefon prin care sa te conectezi