De banii asti, eu mi-as lua o Dacie din 1970, care in 20 de ani o sa valoreze dublu
Gheo - daca ai avea banii astia, n-ai avea nevoie de TPU si nici de sfaturile noastre. Ia-ti un elicopter ca e mai sigur - nu te prinde nici radarul nici DNA-ul.
Aha inseamna ca tu esti ala care a spart bancomatul aseara (glumeam) nu ca nu ar fi asa si in legatura cu masina iti recomand sa mai pui niste bani si sa iti iei un maybach crede-ma merita!
Ar fi bine daca i-ai avea! Dar cred ca te lauzi! Cine are atatia bani nu asteapta sfaturi de aici!
Gicule iti dai eu S500le meu si cu plinu facut. Il las la 65 ca sa faci si cinste ca huseni cand te vede cu masina noo.
Vb elianei daca la bani astia ceri sfaturi aici unde chiar oricine iti spun prostii. stii fiecare dealer are ca un fel de consilier care. te face(convinge) sa cumperi de la firma lor. Sfatul care ti-l pot da e sa te duci la fiecare firma auto si sa ceri. o masina dupa dorintele tale noi nu putem sa stim ce-ti doresti ca asa puteam sa spun si eu sa-ti iei un Audi. A6 sau A8 pentru ca alea imi plac mie sau GOLF GTI etc.Si mie mi se pare ca spui la vrajeaala deoarece sunt atatea site-uri si atatea masini incat nu cred ca-ti trebuie sfaturi. te duci alegi iti iei si un prieten care le are si stie unde sa se uite si sa nu ai pb si gata,, oricum daca ai bani astia felicitari si ce sa zic sa dea Domnu sa alegi o masina potrivita sa care sa o stapanesti fara incidente. Faza cu maybachu. zic sa te mai gandesti masina aia nu se merita in Romania!:X
I-ati o Mazda 3 e un hatchback foarte sportiv 260Hp e mai bun ca un Golf, au spus-o cei de la Fifth Gear si Top Gear.