Mama mea are un Audi a6, 2009, 2.0 TDI, 132 cp. Audi, in general este o masina faibila. Nu consuma mult 5.5, 6%. Cheltuielile de intretinere nu sunt mari dar nu cred ca merita o astfel de masina pe drumurile de tara din Romania.Nu iti recomand chiptuning, fratele meu a avut o problema la un golf 5 coupe, i-a schimbat turbina de 3 ori si odata a marit-o. Audi a6 trage bine, modelul 2009.
Poti sa imi dai niste cifre exacte in ceea ce priveste intretinerea? Mersi
Cifre exacte nu iti pot da pentru ca acestea depinde de cine o conduce. Iti pot spune in schimb, cu certitudine ca este o masina care isi merita cheltuielile (de la confort pana la agresivitate), asta daca iti permiti. Haide totusi sa fac o aproximare. Impozitul si asigurarea nu ti le pot spune pentru ca masina este inmatriculata si ruleaza intr-o tara europeana si nu le stiu exact. Ideea e ca daca vrei pot vorbi cu mama si pot reveni ulterior cu mai multe detalii. Eu iti spun ca merita, dar pentru ce vrei tu masina, la ce vrei sa o folosesti?
As aprecia enorm. Multumesc frumos
Ca prima masina... O sa o folosesc mai mult in oras, evident, dar si la drumuri lungi ocazional, cand am vreo iesire in tara. Chipul il voiam pentru ca varianta de 140 de cai e cam submotorizata pentru ce caroserie are si inca 35 de cai te ajuta la o depasire sau la o plecare mai in forta
Pe tine te intereseaza cheltuielile cu intretinerea, da? Adica tot ce tine de platile pe care le faci intr-un an pentru masina, neluand in considerare consumul ci doar consumul la suta de km si reparatiile pe care masina le necesita odata cu trecerea timpului si de modul de conducere. Modelul 2009 e bun in depasiri si la plecari de pe loc, dar trebuie sa stii sa le faci, sa cunosti masina si sa ai un picior stang sensibil.
Exact. Asigurarea plus ce se mai strica pe la ea. Consumabilele nu se pun.