De obicei pe masinile bune nu se simte. Problema e ca te vei invata sa mergi cu viteza si nu in toate cazurile poti face asta. Este doar un sfat de la un sofer cu experienta. Scuze ca nu-ti raspund la subiectul intrebarii.
E ok. pe mașina asta nu se simte
Sa stii ca nu asta e problema ca se simte sau nu.
Gandeste te ca polo ala era cu 2m mai infata. Il face praf. Lucru care nu se intampla daca mergeai legal.
Nu, nu e deloc "ok". Faptul că o mașină poate să meargă lejer cu 200 km/h nu înseamnă că este ok să mergi cu 200km/h.
Și-ți mai spun ceva. Poate la mers nu se simte. Dar la un impact cu siguranță se simte exact la fel ca în orice altă mașină. Adică te faci pilaf.
Pe porțiunea unde am fost era viteza legală, nu eram pe teritoriul României. Autobanda Germania.
E cel mai bun sfat
De obicei pe masinile bune nu se simte. Problema e ca te vei invata sa mergi cu viteza si nu in toate cazurile poti face asta. Este doar un sfat de la un sofer cu experienta. Scuze ca nu-ti raspund la subiectul intrebarii.
A fost sunetul clantanitului oaselor Mortii, care te-a urmarit la aceea viteza.
Poate, sirena politiei se auzea mai placut decat cel al unei tamponari...
Si tu te gandesti ce face zgomot la aceea viteza, nu la consecinte posibile?
Pe porțiunea unde am fost era viteza legală, nu eram pe teritoriul României. Autobanda Germania. Deci eu practic nu am încălcat legea. Majoritatea circula 150-170-200-250
Cand ORICE masinarie (mecanism) incepe sa scoata sunete neobisnuite, IMEDIAT trebuie luate masuri de precautie: incetinirea turatiei /vitezei sau chiar oprirea, mai ales daca zgomotele sunt de natura pocniturilor, scrasnetelor, bubuiturilor, care denota o deformare sau chiar rupere mecanica!
Asemenea sunete sunt urmate de ruperea unor piese solicitate care, la viteza mare, pot fi fatale!
Du-te cu mașina la o verificare în service o să îți spun cei de acolo Ce are Nu te las după ăștia de aici nu o să găsești pe aici mecanici
___7WiA întreabă: