| anamariarot a întrebat:

Nu-mi mai funcționează deloc ștergătorul pentru lunetă. Aveți idee de la ce ar putea fi și cum aș putea remedia problema? Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Motorasul stergatorului
sigurante
cabluri
maneta

da nu imi merge globul de cristal sa ghicesc care din ele

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. Sper ca n-ai de gand s-o pui pe o pusca totusi. laughing Probabil ceva a intrat in interior si degeaba incerci tu sa stergi pe exterior. Am patit-o cu un binoclu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu merg pe cuvintele astea patru: Cine zice ala e. Nu c-as avea de ce sa-ti explic tie, dar o fac pentru cei care vor intelege explicatia mea. Neavand cunostinte in cazul de fata, am incercat sa ajut cum m-a dus pe mine capul. Facand asta, mi-am dat seama ca habar nu aveam despre ce vorbesc si ca de fapt stergatorul unei lunete este ceva mai complex decat imi imaginam eu. Eu zic ca am iesit cu ceva in plus din toata chestia asta. Pacat ca nu pot spune acelasi lucru si despre tine. O zi buna, oricine ai fi sau crezi ca esti. happy

| sir sanjei a răspuns (pentru anonim_4396):

Pasiunea cea mai mare a Romanului! "hai sa ne dam cu parerea"
Te-am facut prost, am jignit prostii.
Sa compari luneta unei masini cu binoclul... Spune multe si despre logica ta.
Daca ai invatat ceva sau nu e doar treaba ta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru sir sanjei):

Ca sa se inteleaga. Eu nu incerc sa intru intr-un conflict cu tine, ba din contra! Iau tot ce pot mai bun din ceea ce mi-ai transmis si incerc pe cat posibil sa-ti arat ca in loc sa fim unul in potriva celuilalt am putea sa ne ajutam reciproc, chiar si cu o parere. Pace!