| kyton a întrebat:

Pe ce masina se invata cel mai bine sa conduci dintre: Mercedes-Benz, Opel Astra, Audi A4, Renault Symbol, Renault Clio si Wolkswagen Golf? Vreau sa incep scoala si nu stiu ce masina sa aleg.thanks

Răspuns Câştigător
| MonkeY a răspuns:

Golful deoarece este mai scurt o poti manevra mai usor si bafta la permiss

13 răspunsuri:
| Roby67 a răspuns:

Nu conteaza pe ce masina inveti, conteaza sa inveti.

| K.Samuel a răspuns:

Daca ai deja masina, incearca sa faci scoala pe o masina asemanatoare. Orele de condus au rolul de a te obisnui cu tinuta masinii, cu incadrarile, cu parcarile si de a-ti forma simturi de orientare in parcari si pe carosabil, iar in baza acestor aptitudini dobandite sa ai siguranta necesara in trafic, pentru a nu-l incurca.

Nu are rost sa dezvolti aptitudinile mentionate pe o masina mare daca acasa ai una micuta sau invers.

| Cromasston a răspuns:

Dacia 1310 ramane cea mai buna... daca inveti sa conduci Dacia, nicio masina straina nu cred ca iti va face probleme.Succes la scoala!

| sergiu_4172 a răspuns:

Cel mai bine inveti pe Dacie. Asa se zice. Invata sa conduci pe cea care e cel mai greu de condul, in cazul tau Renault sau Opel, cu toate ca si astea sunt masini fiabile si nu sunt greu de condus.

| Atotstiutorul a răspuns:

Dacia 1310!

| alexr8 a răspuns:

Cu siguranta Audi A4.

| myrazvy a răspuns:

Alege logan, apoi cele mai puternice

| sanders a răspuns:

Pentru prima data e bine sa incepi cu masinile manuale ca dupa aceia e mai usor sa le conduci pe cele automate cum sunt unele mercedes-uri, si oricum ar fi bine sa incepi pe una mai ieftina cum ar fi un opel un renault sau chiar o dacie ca daca e sa alegi una mai scumpa si poate ii faci zob abreiaju sa zicem te-ai scos

| Sofer a răspuns:

Renault Clio si Golf ca nu sunt masini prea mari si te descurci foarte bine in trafic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza cu ce masina incepi problema e ca daca incepi cu un mercedes benz modern e pacat de el pentru ca cum nu stii sa conduci ii strici ambriajul si vor aparea si alte probleme e recomendabil sa incepi cu un jaf de masina si cand ai mai mult de un an de experienta de condus iti iei o masina buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te inveti pe cea mai proasta si cel mai greu de condus dintre toate si cand o sa fi singur pe sosele nu o sa ai probleme cu una mai bunawinking

| radu a răspuns:

. Pai la inceput ia-ti o masina mai de proasta calitate fiindca e posibil sa o mai zgarii sa o agati pe ici pe colo si daca nu investesti prea mult nu o sati para la fel de rau si o sa ai mai multa incredere in tine fiindca nu stai cu sentimentul de grija ca vai de mine nu stiu eu ce se intampla cu ea.

| gpopovici a răspuns:

Golf!