Daca ai deja masina, incearca sa faci scoala pe o masina asemanatoare. Orele de condus au rolul de a te obisnui cu tinuta masinii, cu incadrarile, cu parcarile si de a-ti forma simturi de orientare in parcari si pe carosabil, iar in baza acestor aptitudini dobandite sa ai siguranta necesara in trafic, pentru a nu-l incurca.
Nu are rost sa dezvolti aptitudinile mentionate pe o masina mare daca acasa ai una micuta sau invers.
Dacia 1310 ramane cea mai buna... daca inveti sa conduci Dacia, nicio masina straina nu cred ca iti va face probleme.Succes la scoala!
Cel mai bine inveti pe Dacie. Asa se zice. Invata sa conduci pe cea care e cel mai greu de condul, in cazul tau Renault sau Opel, cu toate ca si astea sunt masini fiabile si nu sunt greu de condus.
Pentru prima data e bine sa incepi cu masinile manuale ca dupa aceia e mai usor sa le conduci pe cele automate cum sunt unele mercedes-uri, si oricum ar fi bine sa incepi pe una mai ieftina cum ar fi un opel un renault sau chiar o dacie ca daca e sa alegi una mai scumpa si poate ii faci zob abreiaju sa zicem te-ai scos
Renault Clio si Golf ca nu sunt masini prea mari si te descurci foarte bine in trafic.
Nu conteaza cu ce masina incepi problema e ca daca incepi cu un mercedes benz modern e pacat de el pentru ca cum nu stii sa conduci ii strici ambriajul si vor aparea si alte probleme e recomendabil sa incepi cu un jaf de masina si cand ai mai mult de un an de experienta de condus iti iei o masina buna
. Pai la inceput ia-ti o masina mai de proasta calitate fiindca e posibil sa o mai zgarii sa o agati pe ici pe colo si daca nu investesti prea mult nu o sati para la fel de rau si o sa ai mai multa incredere in tine fiindca nu stai cu sentimentul de grija ca vai de mine nu stiu eu ce se intampla cu ea.
SyBy92 întreabă: