anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,peste cateva zile voi sustine examenul auto (orasul) si am ft mari emotii,ce sa fac sa nu mai am emotii? stiti niste pastile de calmare, ceva?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu te incurca cu pastile. Roaga un prieten sa stea cu tine pana iti vine randul (unul care te amuza si te intareste, nu unul cu care sa-ti plangi de mila).
Gandeste-te ca trebuie sa-l plimbi pe politist pe unde vrea el, nimic altceva. Oricum corect ai condus si pana acum cu instructorul, si o sa conduci si de acum incolo, cu permisul luat. Examenul nu inseamna nu e nimic deosebit, dupa ce treci de el.
Mult succes, si concentreaza-te la drum, nu la politist.
Imagineaza-ti ca lucrezi ca sofer de taxi, politistul e clientul tau si totul va fi bine laughing

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici nu te gandi la pastile, iti dau peste cap toate reflexele

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Singuru lucru pe care l-ai putea lua, care sa nu te sedeze si care nici nu-ti influenteaza reflexele este propranorolul, undeva la 10 mg ca sa n-ai probleme cu bradicardia. Benzodiazepinele sunt mult mai bune dar dau reactii de sedare, in special la primele doze.

| PreaTareღ a răspuns:

Nu lua pastile, fara emotii totul va fi bine

| NaneSchizophrenia a răspuns:

Nu lua pastile, deoarece multe cauzeaza somnolenta, linisteste-te tu, calmeaza-te, relaxeazate si gandeste-te ca totul va fi bine.

| blackart00 a răspuns:

Mare ti-i gradina doamne...pastile de calmare la volan? Mai gandeste-te o data la ce intrebare ai pus te rog. Pastilele de calmare iti incetinesc reflexele si asta a spus tot. De ce crezi ca scrie pe prospectul unor medicamente "nu conduceti cand folositi acest medicament"? cat despre emotii, e doar un examen auto! ai sa treci prin chestii mult mai grele: bac, sesiuni, admiteri, probleme in viata...aduna-te si gata. pe mine ma ajuta sa blochez orice gand despre lucrul care ma nelinisteste. De exemplu la admitere la facultate nu m-am gandit deloc ce o sa fac daca nu intru, ce fel o sa fie, am blocat orice gand in legatura cu admiterea si m-am dus acolo ca un robotel. pe mine m-a ajutat.

| Carrie1 a răspuns (pentru blackart00):

Dupa parerea mea si acest axamen face parte din acele "chestii grele" din viata si e firesc sa am emotii, nu toti suntem la fel si chiar nu era nevoie sa incepi cu propozitia aia, ca nu sunt proasta...am pus aceasta intrebare deoarece am auzit multe persoane de-a lungul timpului care spuneau ca au fost ajutati de pastile sa-si reprime emotiile, si am venit pe acest site sa intreb si sa aflu mai multe pareri, sa fiu sigura ...multumesc oricum de raspuns laughing)