Sa nu îți pese niciodată mai mult de părerea altora decât de propria bunastare. Pur și simplu, găsește o instructoare dacă ești femeie, pentru că un bărbat instructor te va face sa te simți prost sau va avea ieșiri indecente, vor apărea momente nepotrivite, etc. Repet, găsește o instructoare și pur și simplu spune-le că a intervenit ceva și că îți dorești să continui cu acea persoana. Nu datorezi nimănui nimic, niciodată, nu ți-a salvat nimeni viața ca sa ii pui pe ei mai presus de tine. Salut.
Nu inteleg care-i problema?
De ce nu vrei sa faci ore cu sotul profesoarei?
Nu mai vrei sa faci scoala de soferi deloc?
Nu voiam pur si simplu pentru ca eu nu l cunosteam deloc pe respectivul, stiam doar cum il cheama si atat, si mi-a fost destul de incomod sa nu fi stiut absolut nimic de el. Nici tu nu cred ca te ai intalni cu cineva absolut strain, stiind ul doar din nume, fie vb din orice scenariu. Si aici nu e vorba absolut in niciun caz ca vreau sa renunt la scoala sau nu vreau s o fac deloc, aici e strict problema de persoana care te instruieste si care e cu tine, chiar langa tine ore bune.
Lasand asta la o parte eu am cerut un sfat pentru ce ar trebui sa fac, nu ca sa fiu criticata.
Pe instructorul de soferie NU trebuie sa-l cunosti personal, ca nu-i ruda si nici nu-ti este prieten. Tot ce trebuie sa faci este sa-l respecti si sa executi tot ce el iti cere, cand esti sub directa lui indrumare, la volan.
La 18 ani ar trebui sa fi mai matura si sa gandesti logic, lasand hachitele de fetita rasfatata la o parte, ca nu te ajuta cu nimic in viata reala.
Ok cum zici tu, nici tu nu ma cunosti personal pentru a ti da cu parerea despre mine, dintr un comentariu nu ti poti da seama cat de matura sunt sau nu, dar cum zici tu. din nou, aici nu e vorba ca ar trebui sa l cunosc personal ca nu de asta aveam eu nevoie, ma refer la faptul ca nici macar o poza cu el nu avem, intelegi ce zic? nu avem nici macar o "recenzie" din partea nimanui. las o asa, din punctu asta de vedere nu inteleg de unde ai putut tu sa deduci ca am 18, cu siguranta pot avea mai mult, dar fiecare cum isi imagineaza. pe de alta parte sincer nu consier ca sunt rasfatata doar pentru situatia intampinata. probabil tu ai fi procedat diferit, suntem diferiti, avem minti diferite.
Tu neseriosa dacă ăla nu zice nimic de 2 săptămâni înseamnă că nu vrea clienți noi.