| Mariacosma1 a întrebat:

Bună, recent am cumpărat o mașină dintr-un parc auto adusă din Germania neînmatriculată in România, deci eu aș fi primul care o înmatriculează de la cei care mi-au vândut-o am primit actul de vânzare cumpărare, încă o foaie ceva cu proprietarul și încă una mai mică, știți dacă la înmatriculare îmi cere și plăcuțele de acolo? Cineva mi-a zis că da, dar eu nu am nimic
Mulțumesc din suflet pentru eventualele răspunsuri

2 răspunsuri:
| Robbe a răspuns:

Iti raspund eu, pentru ca recent mi-am luat si eu o masina de la un dealer. Trebuie sa ai urmatoarele: - brief mic, brief mare (cele 2 acte verzi), factura de achizitie si contractul de vanzare cumparare dintre dealer si neamt si neaparat sa-i soliciti sa-ti dea un fiscal general al firmei respective ca sa poti scoti numere rosii sa faci rar etc. Fara fiscalul acela nu te primeste. In ceea ce priceste placutele, presupun ca are placute galbene, adica numere de zoll, alea sunt valabile doar in Germania cum sunt nr noastre rosii. Si le vei preda doar cand faci inmatricularea completa, adica dupa ce iei RAR-ul. Dupa ce faci rar-ul trebuie sa suni la firma de unde ai cumparat masina sa-ti dea talonul sa o inregistrezi pe numele tau. Cam asta e procesul, crede-ma am cercetat foarte mult, mai ales ca legile se schimb ca sosetele laughing Succes!

| I0NUTA a răspuns:

Ai pus întrebarea de 2 ori. Sterge una dintre ele. Daca sesizează cineva, iti suspenda contul.

| suntserios a răspuns (pentru I0NUTA):

Și totuși tu nu ai reușit să îi răspunzi la niciuna ceva util

| I0NUTA a răspuns (pentru suntserios):

Eu zic ca este un raspuns util, sa nu i se suspende contul, chiar daca nu i-am raspuns la intrebare. Oricum este mai util, decat sa fac observatii altora.

| suntserios a răspuns (pentru I0NUTA):

Fix asta ai facut initial, observatie altuia in loc sa ii raspunzi, lool