Da, ai frana in stanga si acceleratia in dreapta, daca iti vine comod poti conduce cu un singur picior, apasand cand una cand alta. Am vazut persoane care conduc cu ambele picioare si persoane care folosesc doar dreptul. Nu stiu cum mi-ar fi, a mea e manuala
Cred ca glumești. se foloseste decat un picior, mai exact doar dreptul. Încearcă la a ta manuală sa apesi frâna cu piciorul stâng sa vezi ce se intampla, la fel e si la automată, dai cu capul de volan. Sau gandeste-te ce ar face masina daca ai accelera cu dreptul iar cu stângul ai frâna. DECI: se foloseste decat piciorul drept atât pentru accelerare cat si pentru frânare!
Eu am zis ca a mea e manuala si chiar nu stiu cum as folosi picioarele daca nu ar fi si ambreiajul in ecuatie. Dar daca ii cauti ai sa gasesti destui suciti care conduc cum li se pare lor ok.
Domnule, cuvântul "decât" se folosește când ai negație în fata. Exemplu: "NU am DECÂT 2 mere".
Dacă nu ai negație, atunci folosești "doar" : "Am DOAR 2 mere". Nu poți folosi "decât" fără negație. Prin urmare "Am Decât 2 mere" este total greșit.
Da, frâna in stânga, acceleratia in dreapta. E la fel ca la cele manuale decat ca lipseste ambreajul. Iar pedala de frâna este mult mai mare. Nu ai cum sa o ratezi