| litere123 a întrebat:

Bună, să vă fie inima.

Aș dori să cumpăr următoarea mașină de pe site-ul următor https://www.autovit.ro/......y2iX.html. Aceasta aparține unei firme de dealeri. Mi-am propus să o cumpăr fără a o verifica fizic în persoană, ci doar achitată online și livrată în decurs de câteva zile împreună cu actele pentru înmatriculare.
Domnul mi-a prezentat două optiuni: fie merg să o verific în persoană și o cumpăr dacă îmi convine, fie trimit CI pe WhatsApp, mi se completează actele, achit online și primesc mașina în câteva zile. Cum nu am posibilitatea de a merge până acolo, neavând mașină sau un sprijin din partea familiei, m-aș risca la a doua opțiune. Fiind firmă mă liniștește puțin (posibilitatea de a da în judecată persoana juridică).
Există vreun risc?
A mai trecut cineva printr-o asemenea situație?
Mulțumesc!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, exista mereu riscul la o masina SH sa aiba defecte, dar ti le asumi daca nu verifici masina.

| sierra1 a răspuns:

"să cumpăr următoarea mașină... fără a o verifica fizic în persoană, ci doar achitată online... Există vreun risc?"

da, cam toate riscurile posibile, ți le asumi.

De exemplu e ca și cum ți-ai lua o nevastă după un album de poze. Poate ți se potrivește. Dar mai degrabă nu