| GabrielR1101 a întrebat:

Buna, se fac ore de condus pe timp de ploaie la scoala de soferi?

Răspuns Câştigător
| NunuNini a răspuns:

Desigur. Trebuie sa stii sa conduci pe orice fel de vreme. Chiar si pe zapada/gheata.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da ce are?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi da normal, adica tu cand vei avea permis circuli numai cand este uscat pe jos? Nu, circuli cu masina pe orice vreme? Ploaie ninsoare nu conteaza, si daca gasesti un job unde trebuie permis de conducere ăia nu te cheama numai vara la 40 de grade cand asfaltul e uscat, conduci nonstop pe orice timp.Succes

| Catrice a răspuns:

Pai și dacă se uda săraca mașinuța și se micșorează?

| Frank51 a răspuns:

Se fac insuficiente ore în opinia mea. Da, sunt unii care prind repede și conduc ok, dar mulți știu doar să meargă înainte și atât. Păcat că și asta e o industrie bănoasă, la fel ca oricare alta, le pasă să iasă banu și atât, ce se întâmplă pe străzi e partea a 2a.

Eu aș pune accent pe partea tehnica, să ști ce sa întâmplă acolo jos, fundamental. Am prietene fete care nu știu să își pună lichid de parbriz, ce sa mai vorbim de cunoștințe la motor. As mai pune accent pe plecările din rampa/pantă, aici am văzut că foarte mulți sunt praf. Și evident... Să ști legislația, am un prieten care se contrazice cu mine că cel care iese din parcare are prioritate, deși iese pe drum principal cu prioritate laughing

| Zuzu1991 a răspuns:

"norocul" tau

| DaniTDCI a răspuns:

Da, se fac.

| RaduRobertRO a răspuns:

Daca prinzi zi cu ploaie, zapada sau ce o mai fi si ai cateva ore facute deja iar instructorul crede ca te descurci, se fac. Daca nu ploua, asta e...