| MolnaAlex a întrebat:

Bună seara!
Am 15 ani și am făcut o boacănă în această seară,cum sunt adolescenții ne-am întâlnit în sat câțiva prieteni.
Poate știți că în România au devenit foarte cunoscute triciclurile MoveEco,în această seară pe când să plec spre casă,doi prieteni au insistat să merg cu ei cu triciclul să îl lăsăm pe unul din ei acasă. Până la urmă am mers dar când să venim înapoi o mașină de poliție a început să vină după noi, eu având 15 ani iar șoferul triciclului 14 ani nu aveam niciunul dintre noi carnet de conducere.
Au început să ne urmărească dar am luat-o pe o străduță care ducea pe câmp și am ascuns triciclul în spatele unui grajd de al unui bărbat din sat,ne-am ascuns dar ei ne-au căutat și pe câmp cu lanternele dar nu au dat de noi.
Am ajuns în siguranță acasă dar mă neliniște faptul că am fost înregistrați de o cameră de vedere cum sunt prin toate comunele,dar nu cred că ni s-a văzut bine fața.
Eu am riscul să fiu în vreo problemă dacă doar am fost pasager, țin să menționez că au strigat la noi prin stație să tragem pe dreapta și ne-au atenționat și cu sirenele.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Amandoi aveti riscul sa fiti descoperiti, iar parintii sa plateasca amenda, ca altceva nu au ce sa va faca la anisorii astia.
Deci voi stiti ca faceti chestii ilegale si nu va pasa, ca deveniti infractori juvenili la anisorii astia si ca veti avea probleme pe viata cu stigmatizarea asta.
Pe voi nu va educa si supravegheaza parintii?