| MunteanOvidiu a întrebat:

Bună seara,

Am avut un accident acum 2 săptămâni, ma aflam pe un drum cu 2 benzi pe sens, eram pe banda 2 (de langa axul drumului) am semnalizat stânga, m-am asigurat, nu am văzut pe nimeni, am întrat și am fost lovit în coltul din stânga spate (mi-a înfundat bara). Era un tip care făcea deliveri pentru un restaurant, a venit seful lui imediat, le-am dat asigurarea ca ei considerau ca eu sunt vinovat, asta a fost le-am dat asigurarea și acum după 2 săptămâni îmi trimit o declarație pe care sa o semnez cu ca eu nu m-am asigurat când am schimbat banda și am tăiat calea.

Îmi puteți spune dacă e normal sa semnez asa ceva?

Mulțumesc! Seara plăcută!

9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Indiferent de situatie, nu este ok ca altcineva sa iti spuna ce sa declari.
Mergi de urgență la asigurari si depune propria ta declarație.

| darrio2007 a răspuns:

In acest caz el era de vina pentru ca nu a pastrat distanta.
Doar daca este asa cum scrii tu aici.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Nu semna nimic. Nu e corect sa ti se impuna asa ceva.
Repet, daca este asa cum ne-ai scris noua aici.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu conteaza cine e vinovat... nu semnezi nimic. Mergi la sigurator si faceti amiabila sau te duci la politie si declari accidentul

| johnnny123 a răspuns:

"a venit seful lui imediat, le-am dat asigurarea ca ei considerau ca eu sunt vinovat, asta a fost le-am dat asigurarea"

Dacă tu considerai că ești nevinovat, de ce le-ai dat asigurarea? Atunci când nu există consens pentru o amiabilă, se merge la poliție, se explică situația, fiecare parte implicată își spune punctul de vedere, iar polițistul determină cine a greșit.

Oricum, nu trebuie să semnezi nicio recunoaștere de vină dacă tu consideri că ești nevinovat.

Răspuns utilizator avertizat