| Capatina a întrebat:

am cumparat o masina de la un nene, dar nu este proprietarul ei, as vrea sa stiu cee pot pati in momentul in care ma opreste ploitia. nu stiu cum sa ma exprim... pe certificatul de imatriculare proprietarul este din Bucuresti. dar tot pe certificat scrie k masina este intrainata catre alta persoana. eu pot sa circul k ea in momentul in care pe certificat scrie k ea este instrainata catre alta persoana. eu am cumparato de al altcineva nici de la proprietar nici de la ala caruia aia fost instrainata. a zis ca nu e nici un fel de problema dar pe intrenet citesc fel de fel de variante sau a vrut doar sa scape de ea si eu nestiind treaba mam incaltat k ea. as dori si eu un raspuns sa ma linistesc.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu te putem linisti, s-ar putea ca masina sa fie furata. In mod normal ar trebui sa incerci s-o inmatriculezi pe numele tau, sens in care ar trebui sa inchei un contract de vanzare-cumparare cu ultimul proprietar legal.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai cumparato fara contract de vanzare cumparare sau cum?

teoretic dupa ce ai cumparat o masina esti obligat sa o inmatriculezi pe numele tau in maxim 30 zile (desi in cazul tau nu cred ca a fost o tranzactie legala)

| viotedy a răspuns:

Dar cum ai luat-o? fara contract de V-C?

| Galatz a răspuns:

Cum,ai cumparat-o fara contract?