| CiotlosAlex1 a întrebat:

Am cumparat o masina in Irlanda acum 2 ore, pe drum spre casa m-a oprit Garda si mi-a luat-o. Au zis sa ma prezint maine cu dovada ca mi-am facut asigurarea daca vreau sa o scot pe roti. Intrebarea mea e urmatoarea: Pot sa o scot pe platforma de acolo fara sa ii fac asigurarea? Nu am cum sa o fac asa repede si daca nu o scot mie imi ia 35 de euro pe zi ca sta acolo la ei. De aia vreau sa o scot repede si sa nu se adune atatia bani de plata. Ajutati-ma va rog cei care stiti ce am de facut. Multumesc anticipat! Dau si funda.

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Faci asigurare pe 1 saptamana sau cate zile iti trebuie sa ajungi in Romania si iesi mai ieftin.

Bula
| Bula a răspuns:

Poti scoate masina si pe platforma, dar s-ar putea sa te coste mai mult decat asigurarea pentru pana la o saptamana.

| CiotlosAlex1 explică (pentru Bula):

Am scos-o azi. Ma costat 300 de euro. Am contactat o agentie de trailare si am mers cu ei dupa masina. Bine nu e orice agentie, e un Roman ce are firma aici si multi prieteni Irlandezi cu relati. Ma trimis la un politist anume, mi-a dat hartia de care aveam nevoie ( contra cost 200 de euro) am dus hartia la baiat si el m-a trimis cu un Irlandez cu trailarul dupa masina contra cost ( 100 de euro )

| Bula a răspuns (pentru CiotlosAlex1):

Felicitari si drum bun!
Mai urmeaza sa pui... volanul la stanga... happy

| CiotlosAlex1 explică (pentru Bula):

Nu o sa mult volanul, sunt capabil sa conduc oricum!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La ce ti o fi trebuit masină din Irlanda numai tu stii. In Romania nu găseai masini?

| CiotlosAlex1 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cumpar de la cine vreau, nu e treaba nimanui. Eu am pus alta intrebare.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CiotlosAlex1):

Pa culca te succes, cumpără arunca banii pe geam.

| relian a răspuns:

Suni si faci asigurare in cateva minute si aia e, nu trebuie sa treaca zile pana sa faci asigurare

| adryang78 a răspuns:

Da, dacă o iei cu platforma o poți duce unde vrei, fără asigurare, ITP etc. De fapt, din câte spui, au și specificat "dacă vrei să o scoți pe roți". Dar asigurări se pot face și online.

| CiotlosAlex1 explică (pentru adryang78):

Eu nu am card de credit in Irlanda, si mi-a zis un coleg ca nu pot face asigurare pe numele meu ca sunt nou in Irlanda. Asta am aflat dupa ce am cumparat masina

| adryang78 a răspuns (pentru CiotlosAlex1):

Aici nu știu ce să-ți spun. Nu văd de ce n-ai putea face asigurarea, din moment ce tu ești proprietarul, dar nu cunosc legislația lor.