Faci asigurare pe 1 saptamana sau cate zile iti trebuie sa ajungi in Romania si iesi mai ieftin.
Poti scoate masina si pe platforma, dar s-ar putea sa te coste mai mult decat asigurarea pentru pana la o saptamana.
Am scos-o azi. Ma costat 300 de euro. Am contactat o agentie de trailare si am mers cu ei dupa masina. Bine nu e orice agentie, e un Roman ce are firma aici si multi prieteni Irlandezi cu relati. Ma trimis la un politist anume, mi-a dat hartia de care aveam nevoie ( contra cost 200 de euro) am dus hartia la baiat si el m-a trimis cu un Irlandez cu trailarul dupa masina contra cost ( 100 de euro )
Felicitari si drum bun!
Mai urmeaza sa pui... volanul la stanga...
Nu o sa mult volanul, sunt capabil sa conduc oricum!
La ce ti o fi trebuit masină din Irlanda numai tu stii. In Romania nu găseai masini?
Cumpar de la cine vreau, nu e treaba nimanui. Eu am pus alta intrebare.
Pa culca te succes, cumpără arunca banii pe geam.
Suni si faci asigurare in cateva minute si aia e, nu trebuie sa treaca zile pana sa faci asigurare
Da, dacă o iei cu platforma o poți duce unde vrei, fără asigurare, ITP etc. De fapt, din câte spui, au și specificat "dacă vrei să o scoți pe roți". Dar asigurări se pot face și online.
Eu nu am card de credit in Irlanda, si mi-a zis un coleg ca nu pot face asigurare pe numele meu ca sunt nou in Irlanda. Asta am aflat dupa ce am cumparat masina
Aici nu știu ce să-ți spun. Nu văd de ce n-ai putea face asigurarea, din moment ce tu ești proprietarul, dar nu cunosc legislația lor.