Doar o dacie, la banii aia.pe ea inveti soferie ca se conduce mai greu.mai tarziu, iti iei altceva.
Nu neaparat praf, sa te tina 1 an pana ai ceva bani ca lumea, la ce sa iei neinmatriculata frate ca e mai mult de 400 euro inmatriculatu du-te in orasu tau si ia-ti din piata de masini, daca nu cauta pe bestauto.ro tocmai.ro P.S: eu zic sa astepti oleaca si sa iti iei un bmw, bafta
Ceva inmatriculat mai ales ca esti la inceput pana inveti sa te feresti de curcanii, preferabil un Cielo sau golf 3 eu asa asi face in locul tau. Bafta funda?
Inmatriculata. Poti sa iti iei un bmw de la bulgari ..ai mare grija. Sau cauta in targ. Sau pe autovit sau alte site-uri. ( le-a zis cineva ) Nu iti trebuie ceva fara putere..iti trebuie constiinta. Cred ca poti sa gasesti un bmw sau un golf 4, un seat ceva. La 400€ sa nu iti inchipui ca gasesti full option...o sa gasesti ceva mai chel dar daca e prima ta masina ..sunt sigura ca o sa ajungi sa o iubesti ..deci poti sa o modifici in timp si sa o faci super! Sper ca te-am ajutat. Bafta!
Ce golf 4 gaseste la 400 E?
La bulgari gasesti orice
anonim_4396 întreabă: