Da cine tea pus omule sa speli catalizatoru? Daca tu spui ai spalat prima bucata, afla ca acolo se afla catalizatorul, apoi si bucatile din spate au nu stiu ces alea dar au ceva in ele un fel de carbune pentru ce o fi habar nu am, dar sa speli catalizatorul nu-i de mirare ca de abia mai pleaca.Nu stiu catalizatorul daca tu ai bagat apa si cei mai bagat sa nu fi indoit fagurii aia acolo, lamele ces metalele alea, ca daca leai indoit mai ies gazele arse din parti, deci evacuarea ta se pare cai praf.Ai reconditionat turbina adica? Turbina daca nu are nimic nu ai ce sa recoditionezi cum zici. Turbina daca nu scapa ulei trebuie so lasi in pace.Hai ca ai rezolvat scurgerile de ulei ce spui alea da.Insa scurgerile alea or sa apara iar, mai ales la bmw.Acum nu stiu ce sa zic, pe multi am auzit ca motoarele la bmw sunt mereu fleasca de ulei.Adica pierd ulei pe la capace.Toti isi dau cu parerea cas proate facute etc.Eu am stat si ma gandii dar cand is noi de ce nu sunt cu ulei pe ele.Deci s-ar putea ca in mers si de la vibratii sa se slabeasca suruburile piulitele de la capce.De aia eu nu-s mecanic sa fac incercari dar as fi curios daca s-ar pune suruburi si piulite cu teflon, sau mastig din ala LOCK, pentru ca din ce am vazut eu asa au masinile germane pe toate suruburile.Atunci cand se slabesc mergi la mecanic sau le faci tu dar nu le pui mastic din ala lock sau cu teflon pui suruburile tot alea si zici gata am rezolvat.Si dupa cateva luni incepe sa apara iar ulei.Deci daca mai apere ulei la tine incearca cum zic si vezi cum e.Si sa strangi suruburile cu cheie manomentrica adica toate stranse la fel si date cu solutie din asta lock sau teflon.Si nu mai spala cu solutii tevile de esapament.Acum ca spui ca nu mai trage ar putea sa fie si de la turbo, ca cine stie ce ai mai facut pe acolo.Deci daca turbo are probleme masina nu mai trage, de abia se mai misca.Sau daca prinde aer pe la conducte, pe la furtune, deci verifica daca conductele de la turbo sunt prinse bine cu cleme.Am patit si eu odata un colir de la un furtun de la turbo la un truck era slabit si nu mai tragea sal omori, de abia se tara.