| ferar12 a întrebat:

Am o intrebare!
Aseara cand am plecat de undeva am uitat sa aprind farurile la masina, cand le-am aprins mi-a zis unu ca voia sa imi dea un pumn in bot! Daca se intampla asa ceva putea face dosar penal omu sau ceva de genu?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Putea, loviturile sunt o infractiune

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, i se putea face dosar penal, daca te lovea, depuneai plangere, si aproape obligatoriu certificat de la IML.
Iar tu puteai primi o banala amenda pentru lumini, si 2-3 puncte.

| gigite a răspuns:

Accepta sanctiunea/greseala/eroarea /neatentia de la individul cu "pumnul in bot'ic".

Bula
| Bula a răspuns:

Nu, doar daca faceai plangere si cu certificat IML.
Dar tu puteai ramane fara carnet, daca circuli cu masina in intuneric fara farul aprins, fiindca pereclitezi circulatia!

| gigite a răspuns (pentru Bula):

Si reprosul celuilalt sofer? e in van? bre frate /

| Ineys a răspuns:

Daca ai si dovezi, cele mai uzuale fiind semnele ramase... dupa pumn. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ar trebui sa conduci o masina daca nu stii lucrurile astea, si sa uiti sa aprinzi farurile noaptea.
Adica esti chior? cum vezi tu vitezometru si toate cele, noaptea, fara faruri aprinse,? ca nu ti se aprinde nici bordu si nu vezi nimic. Tu nu te uiti cu cat mergi cand esti in oras, sau in afara orasului? si daca da, cum vezi cu farurile stinse si fara lumini in bord?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum stii cand mergi noaptea in oras, cu 50, si cu farurile stinse, si fara lumini in bord?
mergi pe fler? laughing)

| Panamax a răspuns:

Teoretic se pot face multe practic te alegeai cu botul umflat si pe buna dreptate.
Multi merg asa ca sa economiseasca 100 g de motorina.