| Maxx_Equ_1993 a întrebat:

Buna seara, am o intrebare destul de complicata. Dar incep prin a va explica situatia... Cu ceva timp in urma, circa un an jumate, un prieten de al meu s-a urcat la volan baut, si fara permis. A fost oprit si pana la finalizarea procesului el a dobandit permisu. Okay, toate bune si frumoase pana acum 2 luni, cand a primit o citatie acasa sa dea permisu. L-a dat, i s-a anulat si acum in februarie poate da iar de permis, problema e in felu urmator, baiatu nu are 11 clase si din cate am inteles o sa intre in vigoare lege cum ca cei care au sub 11 clase nu mai pot da de permis. Daca el pana in februarie, si ma refer la astea cateva zile care au ramas din decembrie, isi pune la punct dosaru sa inceapa scoala de soferi si atunci cand are voie sa dea direct sa intre in sala, exista vreo problema? Ma gandesc sa nu-l lase si sa piarda banii pentru scoala... Astept o parere concreta. O seara placuta!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Deocamdata sunt numai vorbe si nici nu cred ca o asemenea prevedere legala va fi adoptata. Nu toti cetatenii romani au facut 11 clase, studiile obligatorii au fost, in perioade anterioare, de 8 clase, apoi 10 clase si ar insemna sa fie discriminati.

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Parere concreta o sa afli cand se va publica legea cu toate detaliile ei. Nu poate sti nimeni nimic pana atunci.

Oricum ideal ar fi ca persoana aia sa nu mai poata lua permisul niciodata.