| razvan999999 a întrebat:

Buna seara, am o nelamurire mare.
Eu sunt din Hunedoara, vand o masina la un proprietar din Timisoara.
Problema e in felul urmator, proprietarul poate veni doar seara, servici etc...
Si vine maine seara dupa ora 18 in Hunedoara. Problema e ca peste tot cu acte e inchis la ora aia.
Am luat un contract de cumparare vanzare auto.
Putem completa noi foaia adica doua foi, una mie si una lui sa ii dau masina, el imi da banii si poimane pe data de 16.05 sa merg la acte auto si apoi primarie sa iau foaia aceea si apoi sa i le trimit lui prin posta foile cu cel de la notariat si stampila de la primarie sa poate sa inmatriculeze el acolo?
Desigur maine seara as completa aia, as face copie dupa buletin etc plus pe cartea autovehiului as scrie instrainat catre y data si semnatura.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sigur ca poti face asa cum ai expus, bineinteles daca este de acord si cumparatorul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Bineinteles ca poti, actele se fac intre voi, nu ai treaba cu notarul, doar sa ii dai fiscalul

| xerxes1 a răspuns:

Contractul il puteti completa intre voi, nu aveti nevoie de nimeni.

| AndreiNM777 a răspuns:

Trebuie sa pastrezi copii dupa toate actele. contract vanzare cumparare. carte. talon. buletinul lui.
scrii pe talon instrainat catre...si data. de la acea data el are 30 zile sa o ia in evidenta la primarie la el si 90 de zile sa o inmatriculeze pe numele lui la politie. astazi s-a dat legea cu 90 de zile.
tu faci actele la primarie si ii trimiti actele prin curier cat mai repede.
nu ai treaba cu notarul.

evident. pastrezi copiile de pe acte si banii.
si el pleaca cu masina si actele in original. carte talon asigurare.