| tudorcfr90 a întrebat:

Am o nelamurire si as vrea sa ma luminati. Sa aveti rabdare ca e putin de citit happy

Am avut un accident in urma careia masina mea a fost destul de sifonata. S-a ajuns la politie iar celui care m-a tamponat i s-a facut proces verbal pentru depasire neregulamentara care a condus la un incident rutier. Eu m-am ales cu cele trei acte obligatorii: copia dupa RCA-ul vinovatului, procesul verbal intocmit acestuia si autorizatia de reparatii. Asta a fost intr-o vineri. Luni am fost la biroul de constatari ca sa-mi faca dosarul de dauna si mi-au spus ca nu pot sa il faca decat daca vine si vinovatul cu masina lui. Aici am doua nelamuriri:

1) De ce sa mai vina si el cu masina in conditiile in care in procesul verbal scrie clar ca el este vinovat pentru producerea accidentului?
2) Nu stiu in ce masura mai ajuta acest aspect pentru ca respectivul, intre timp, si-a dus masina la service si nu o sa mai corespunda ceea ce scrie pe hartie cu realitatea. Am fost sa vad masina la service si a schimbat destul de multe. Am facut niste poze la masina acolo la service dar nu stiu daca asta o sa ma ajute.

Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi si va multumesc in prealabil pentru raspunsuri. O seara faina sa aveti!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil exista ceva suspiciuni pentru cei de la asigurari si vor sa detalieze accidentul. Tine te bine de ei s ar putea sa ai probleme.

Răspuns utilizator avertizat
| subfocus a răspuns:

Nu vor sa dea banii. de aia. o sa te tarasca si sa intarzie cat pot. daca poti sau ai ceva pile fa plangeri la protectia consumatorului poate ii mai sperii

| radmihi a răspuns:

Raspunsul la intrebarea 1.
Se fac masuratori la urmele incidentului, sa confrunte.