Cel mai probabil este un contact imperfect - cel de sub scaun poate fi o varianta, verifica si fa o scanare cu vag-com-ul sau calculatorul de airbag e defect.
Poti sa mi spui ce e vag-com-ul, si cum sa il folosesc?
E un aparat care citeste erorile masinii, cand se introduce in mufa care e langa schimbatorul de viteze sub plastic se baga un cod de siguranta apoi cauta erorile. Un mecanic face asta daca tu nu dispui de acel aparat, si va spune pe moment ce are.
Am inteles, o sa merg saptamana aceasta sa vedem de unde, ce si cum! Mersi mult
Uite iti atasez o poza... am desfacut inainte cu vreo 3 zile acolo la casetofon unde e si arbagul asta! Oare sa se fi miscat firu de acolo?
File:///C:/Documents%20and%20Settings/alex/Desktop/desc%C4%83rcare.jpg
Nu pot vedea imaginea.
Daca ai acces la fir miscal putin, si scoate mufa apoi prindeo la loc. Daca becul ramane aprins vagul e solutia.
Pai, becul e stins! o sa merg la un electrician!
La intrebare zici ca era aprins, pana la urma cum s-a stins?
Cel de pe bord e aprins, cel din poza e stins!
Scoate borna + de pe baterie (2 min )si vezi daca iti mai da eroarea( dupa reatasarea bornei bineinteles
Daca face asta doar mascheaza problema, nu o rezolva, daca intr-un loc nu se face contact la partea electrica in caz de accident, nu se stie care este ghinionistul fara airbag sau in cel mai rau caz toate airbagurile sunt dezactivate. si mascarea asta tine undeva la cateva ore poate 1-2 zile ca dupa se aprinde iar cum au spus si altii, vag-com-ul este solutia.
Salut Alex, trebuie o diagnoza cu vag-com-ul, cauzele sunt multiple, un contact imperfect intr-o mufa, contactul spiralat de la volan, poate fi si el cauza, vag si gata! Bafta Alex!