| TerhesAlin a întrebat:

Bună seara! Am verificat un Pasat și îmi arata totul cu verde totul super și când vreau sa vad istoricul nimic 0 nu îmi arata nimic masina arata super bine dar parca mi-e frica ca nu arata nici un detaliu. Întrebarea mea este oare ar fi mai bine sa stau departe de ea. Mersi

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai verificat unde? In aplicațiile astea minune? Știi că dacă mașina nu a fost întreținută și reparată doar in service ur oficiale nu apare nimic acolo

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Carvertical nu oferă suficient istoric. Nu are acces la baza de date de la TUV, RAR și alte autorități de genul.
Ei au doar înregistrări din service-uri, și poze de la evaluări daune auto.
Drept urmare, la 70% din mașini nu poți afla nimic.
Dacă îți place "cazanul", ia-l. Nu mai încerca să îi ghicești în cafea. Verific-o la mecanic și aia e.

| relian a răspuns:

Masina se verifica la fata locului nu pe internet. Daca nu te pricepi, atunci duci masina sau mergi cu cineva care se pricepe, o duceti undeva la un service, o ridicati va uitati pe sub ea, stiu aia la ce sa se uite, o conduceti, care se pricepe, apoi o cumperi sau nu.

Tu ce faci, te uiti pe net sa ce anume? Ce vezi tu pe net? Scrie pe net undeva ca ala ce avu masina aia a fost nebun, ca a condusa masina aia mai stiu eu cum si pe unde?
Scrie pe net ca a schimbat sau nu la timp ulei si ce mai trebuie? Nu scrie nicaeri.
Daca cauti sa vezi daca a avut accidente, nu vad de ce tear interesa asta, un accident major, se vede atunci cand verifici masina, unul minor nu vad de ce tear interesa.

Cam asa se cumpara o masina, nu te uiti pe net, wow arata bine sau nu gasesti tu inf despre acea masina.

Informatii despre o masina gasesti doara daca cel care a avut masina a facut intretinerea sau reparatii la un service mare, sau la un service care rapoarteaza pe net sau unde, ce fac aia acolo.

Daca omu a schimbat uleiul acasa, uite eu schimb singur uleiul, tu cauti si vezi, pfff asta na schimbat niciodata uleiul, asta conform cu ce gasesti tu pe internet.
Sau lovesc masina la o aripa, ma duc la vecinu in colt si ma ajuta, inlocuim aripa sau o repar, cine stie asta?
Deci nu mai cauta ce nu trebuie.

| UserRo10 a răspuns:

Nu ai spus aplicatia. Cel mai probabil nu exista date despre ea. Asta nu inseamna ca nu e buna de cumparat