Ai verificat unde? In aplicațiile astea minune? Știi că dacă mașina nu a fost întreținută și reparată doar in service ur oficiale nu apare nimic acolo
Carvertical nu oferă suficient istoric. Nu are acces la baza de date de la TUV, RAR și alte autorități de genul.
Ei au doar înregistrări din service-uri, și poze de la evaluări daune auto.
Drept urmare, la 70% din mașini nu poți afla nimic.
Dacă îți place "cazanul", ia-l. Nu mai încerca să îi ghicești în cafea. Verific-o la mecanic și aia e.
Masina se verifica la fata locului nu pe internet. Daca nu te pricepi, atunci duci masina sau mergi cu cineva care se pricepe, o duceti undeva la un service, o ridicati va uitati pe sub ea, stiu aia la ce sa se uite, o conduceti, care se pricepe, apoi o cumperi sau nu.
Tu ce faci, te uiti pe net sa ce anume? Ce vezi tu pe net? Scrie pe net undeva ca ala ce avu masina aia a fost nebun, ca a condusa masina aia mai stiu eu cum si pe unde?
Scrie pe net ca a schimbat sau nu la timp ulei si ce mai trebuie? Nu scrie nicaeri.
Daca cauti sa vezi daca a avut accidente, nu vad de ce tear interesa asta, un accident major, se vede atunci cand verifici masina, unul minor nu vad de ce tear interesa.
Cam asa se cumpara o masina, nu te uiti pe net, wow arata bine sau nu gasesti tu inf despre acea masina.
Informatii despre o masina gasesti doara daca cel care a avut masina a facut intretinerea sau reparatii la un service mare, sau la un service care rapoarteaza pe net sau unde, ce fac aia acolo.
Daca omu a schimbat uleiul acasa, uite eu schimb singur uleiul, tu cauti si vezi, pfff asta na schimbat niciodata uleiul, asta conform cu ce gasesti tu pe internet.
Sau lovesc masina la o aripa, ma duc la vecinu in colt si ma ajuta, inlocuim aripa sau o repar, cine stie asta?
Deci nu mai cauta ce nu trebuie.
Nu ai spus aplicatia. Cel mai probabil nu exista date despre ea. Asta nu inseamna ca nu e buna de cumparat