Buna seara Madalina! Comportamentul instructorului, pai comportamentul difera de la un caracter la altul, de la om la alt om.De obicei ei au obligatia de a fi calmi si cu toata ambitia de a invata elevu si da, cartea aceea va trebui sa o inveti, legislatia trebuie sa o stii si semnele de circulatie, in proportie de 70% cei care au picat, au picat din cauza salii, asa ca pe aia trebuie sa pui baza, dar si pe practic, pe condus.
Bafta!
Aici nu prea te putem ajuta cu instructorul, difera de caracter. Dar acum la inceput nu o sa te certe ca nu te-ai invatat cu volanul in mana cand te-ai nascut. Dar dupa o perioada de cateva ore de condus cu el, daca vede ca gresesti constant fii sigura ca v-a tipa la tine. Si cartea de legislatie trebuie sa o inveti pe toata si dupa sa faci teste de pe DRPCIV si tot asa. SUCCES
Salut, ei bine la mine instructorul era unul foarte ok, imi dadea sfaturi bune, nu tipa, era calm, pe scurt un instructor foarte ok, cat despre carte, eu am citit-o doar o data, si apoi am mai recitit ceva ce nu intelegeam, (trebuie sa o citesti cat sa intelegi si sa memorezi despre ce e vorba in ea si in acele capitole) in rest am facut chestionare si totul a mers bine.