| madimadalina a întrebat:

As vrea sa imi spuneti cat mai multe despre cand ati dat de carnet auto adica era stresant instructorul tipa la voi sau cartea aia trebuie sa o invat toata? Vreau sa stiu cat mai multe despre asta.
Multumesc

3 răspunsuri:
| Florian20405 a răspuns:

Buna seara Madalina! Comportamentul instructorului, pai comportamentul difera de la un caracter la altul, de la om la alt om.De obicei ei au obligatia de a fi calmi si cu toata ambitia de a invata elevu si da, cartea aceea va trebui sa o inveti, legislatia trebuie sa o stii si semnele de circulatie, in proportie de 70% cei care au picat, au picat din cauza salii, asa ca pe aia trebuie sa pui baza, dar si pe practic, pe condus.
Bafta!

| BJK1903 a răspuns:

Aici nu prea te putem ajuta cu instructorul, difera de caracter. Dar acum la inceput nu o sa te certe ca nu te-ai invatat cu volanul in mana cand te-ai nascut. Dar dupa o perioada de cateva ore de condus cu el, daca vede ca gresesti constant fii sigura ca v-a tipa la tine. Si cartea de legislatie trebuie sa o inveti pe toata si dupa sa faci teste de pe DRPCIV si tot asa. SUCCES

| OldSoul a răspuns:

Salut, ei bine la mine instructorul era unul foarte ok, imi dadea sfaturi bune, nu tipa, era calm, pe scurt un instructor foarte ok, cat despre carte, eu am citit-o doar o data, si apoi am mai recitit ceva ce nu intelegeam, (trebuie sa o citesti cat sa intelegi si sa memorezi despre ce e vorba in ea si in acele capitole) in rest am facut chestionare si totul a mers bine.