| Young27338273 a întrebat:

Buna seara, cat km poți sa mergi cu un Logan cred din 2012? Nu de alta dar tata are un Logan cred ca tot de prin 2012 care trebuie sa pună BENZINA APROAPE ZILNIC, ei bine e chiar poate fi așa de invechit și prost Loganul? Eu știam că nu e o firma ok dar am zis că na... Ce părere aveți?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„Antic" rău Loganul lui taica-tu. Din 3012? Cool!
Normal ca pune benzina zilnic, cu 2-3 litri pe care ii cumpara.
Câtă taximetrie poate face de banii astia?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Loganul e o masina foarte fiabila. Sunt taxiuri Logan care au trecut lejer de 500.000 km fara probleme mari. Acum ce ai vrut tu sa spui de benzina pe care o pune taica -tu numai tu stii.

| sierra1 a răspuns:

"tata are un Logan...care trebuie sa pună BENZINA APROAPE XILNIC "

numa' că pune câte un litru-doi

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Masina aia ar putea avea un consum de 8 litri la 100km.
Deci, pui benzina atat cat circuli.
Nu conteaza ca e Logan, consuma la fel sau mai putin decat un BMW ori Porsche.
Porsche cel putin consuma cat doua Loganuri.
Daca este taximetrist, atunci alimenteaza in fiecare zi pentru a-si clarifica incasarile. Daca lucreaza pe aceeasi masina pe care lucreaza si altii, la finalul turei trebuie sa faca plinul, pentru a preda masina.
La preturile de acum, cu 200 de lei abia pui jumatate de rezervor. Ar trebui undeva spre 400 de lei pentru un full, care tine vreo 500 de kilometri de mers prin oras.

| johnnny123 a răspuns:

Din două una: Ori este taximetrist și face 300km/zi, ori pune în fiecare zi benzină de 15 lei.

| Young27338273 explică (pentru johnnny123):

Mama ej nebun cum de și ghicit mă da așa e e taximetrist și da pune benzina de 15-20 lei dar chiar ș așa în FIECARE ZI.