Ce parere negativa crezi ca putem avea despre o masina de peste 60. 000euro?
Stiu eu. consumul, taxa.
Sa fim seriosi, cine isi permite masina aia nu se incurca in taxe si consum. iti iei masina cand o poti intretine
Ce stiu eu despre aceasta masina?
Ca e versiunea sport de A4.
A nu se confunda S4 cu A4 S-line.
Negativ, desi nu prea sunt fan VAG, nu am. Audi in general e un Volkswagen cu defectele "reparate". Tehnic vorbind sunt aproape aceleasi masini, practic insa Audi e mult mai ok. Ei zic ca sunt premium, eu zic ca sunt normale, si Volkswagen e bataie de joc.
Pozitiv : merge fain, arata binisor, motorul rupe.
Negativ : te rupe la intretinere, asigurare, taxa de inmatriculare, impozit, sa mai zic?
Cat te astepti sa consume un 4.2l V8? o medie optimista ar fi pe la 15%. Plus ca la inmatriculare la primarie tot ce e peste 3000cmc are o acciza de 1 euro/cmc (in cazul in care e inmatriculata pentru prima data in Romania). Iar taxa de poluare e destul de scumpa, pe la 2000-3000 euro. De asigurare nu mai zic, daca ai sub 30-35 ani te astepti pe la 1000-1500 euro asigurare.
Orice are peste 2200 cmc se impoziteaza la cmc cub indiferent unde a mai fost inmatriculata inainte. si e vorba de impozit nu de inmatriculare.
taxa de timbru e mica avand in vedere ca e masina noua si respecta normele de poluare
La prima inmatriculare in Romania, orice auto cu motor >3000cmc are acciza de 1 euro pe cmc. E separat de impozit.
Mda, inteleg la ce te referi, ai dreptate cu taxa aia
Multumesc pentru raspunsuri.
MamaNegri întreabă:
aerdaaerda întreabă: