Mașini foarte bune. Iar cine zice că nu trage la deal una din asta mănâncă rahat dar nu din ăla turcesc. Că nu trage o remorcă cu două tone de nisip după ea e altceva. Dar cu 5 oameni și bagaje îți zic sigur că nu ai probleme.
Masina in sine este fiabila dar nu stiu ce sa zic de motorul ala. Nu prea am auzit lucruri bune despre el. Eu as incerca sa gasesc un fiesta 1.2 MPI sau 1.4 MPI mai bine. Daca vrei mai musai diesel atunci mas orienta spre 1.4 TDI de la VW, 1.5 DCI de la Renault sau 1.6 de la hyundai.
Eu am ford fiesta 2012 1.4 si pot spune ca e o masina frumoasă si destul de eleganta la exterior cat si interior.
Eu am dat pe ea 4500 euro daca imi aduc bine aminte. Deci eu zic ca undeva pana in 4500 maxim.
Defecte nu cam, cand o iei iti dai seama ca la fiecare masina trebuie sa ii schimbi uleiul sa ii verifici distribuția etc. Dar in timp nu cam au aparut probleme.
Singurul lucru ce il are in minus este sa nu te astepti sa traga ca o masina pe 200cp, dar eu unul personal zic ca e super economa si cum nu s vitezoman e ce trebuie
Pe bune 67 cai? Sunt foarte putini cai, cand vine panta abia urca. Iti recomand macar 90 cai. Gandeste-te ca poate o incarci cu 5 oameni plus bagaje. Pana si loganu are mai multi cai.