Bmw a anuntat ca au inceput sa isi regleze productia pentru ca incep sa se refaca stocurile de microcipuri. Deci probabil in cursul anului se va regla si productia de masini noi deci probabil vor scadea si preturile pe piata sh
Da, cam peste 2 este ok. Si eu am acelasi plan. In 2024 sau 2025 sa-mi schimb masina. Pana atunci mai trece si criza economica. Si mai scad dobanzile.
Piața auto este într-o continua schimbare, urmează norma E7 care va duce către creșteri uriașe de preț pentru autovehiculele noi, cele sh sunt deja mai scumpe datorita faptului ca putini își mai permit auto noi, dacă te uiți în piața de auto noi deja prețul de 40k à devenit unul normal, adio cu auto noi la 20k (exclud dacia și alte chinezării). In 2019 o Honda Type R GT avea prețul de 37k, astăzi costa 57k tva inclus, și asta nu-i decât inceptul. Cred că în următorii ani ați lua o mașină nouă va fi doar pentru cei care sunt inconștienți financiar sau pentru cei f bogați. Bugetul alocat pentru o mașină nu trebuie sa depășească 30% din câștigul anual net, asta dacă nu vrei sa o închiriezi pe o perioadă scurtă și sa ramai păgubit când nu mai poți plăti creditul. Urmează o criza economica anul acesta, veți vedea că va fi un an dificil, dobânzile deja au explodat. Fiți cumpătați.