| Rico a întrebat:

Buna seara! Doresc sa ma lamureasca si pe mine cineva mai bine informat ca mine... ce este acela un Power Comander la motocicleta?
De exemplu am citit pe un site de vanzari despre un R125 cu power comander?
Ce este si la ce ajuta acest power comander?
Multumesc! sper sa ma lamureasca si pe mine cinevabig grin

Răspuns Câştigător
| jocnecurat a răspuns:

De exemplu motocicleta mea esteechopata cu PowewComander 3 USB. Iar acesta ce face? Am modificat unele chestii la ea ca sa imi dea putere ca 138 de cai nu ajunge...am montat PC 3 USB, l-am conectat cu laptopul si am schimbat parametrii coputerului in functie de ce modificari i-am facut la motocicleta Yoshimura exhaust, K&N air filter, etc.deci intra aer mai repede, iese mai repede pe esapament neavand restrictiile din fabrica...normal ca-i trebuie mai multa benzina iar PC 3USB ma ajuta la asta.problema e ca am consumul de 8-9% dar nu ma deranjeaza pentru ca vreau putere mai mare.in plus am modificar limita de turatii care era la 10500 rpm si acum e la 12000rpm.ASA K MARESTE PUTERE DACA PERSOANA CARE IL INSTALEAZA STIE CE FACE dar nicidecum nu reduce consumul.

1 răspuns:
| Roby67 a răspuns:

Power comander este o modul de computer care se leaga intre cablajul principal si computermodul original. El reduce consumul, si ajuta la demarare. Cam asa spune producatorul, dar eu nu ii cred. Deci, pentru mine nu este un motiv decisiv daca are sau nu.