| Danam977 a întrebat:

Buna seara,
Ieri am plecat cu masina un ford focus 2006, masina a mers ok insa dupa un timp mi-a aparut semnul pompei de ulei in bord, iar masina nu mai accelera maxim 2500/3000 turatii.
Apasam pedala pana la maxim si nu se intampla nimic.
Mentionez cand am vrut sa o dau pe a patra, parca m-a tras ceva inapoi si efectiv mi-a respins-o.
Aveti idee de la ce ar putea fi?
Uleiul e schimbat recent.

7 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Poate nu ai ulei,este deja sub minim,sau pompa de ulei e dusa,verifica uleiul iar.
Cand ramai sub min la ulei calculatorul masinii opreste masina, sunt masini care se opresc pur si simplu, ca sa nu uzeze motoru.
Deci pune si vezi daca mai ai ulei, timp sa intri pe aici sa intrebi ai, dar sa scoti joja si sa masori nu ai, e prea grele pentru tine cred laughing

| Danam977 explică (pentru relian):

In primul rand sunt femeie. sunt incepatoare si nu detin atat de multe informatii ca voi ceilalti. site-ul acesta este pentru a-i ajuta pe ceilalti. nu pentru a jigni. in fine este de la filtrul de particule. Mor cand vad atatia destepti.

| relian a răspuns (pentru Danam977):

Ok daca esti femeie, ce trebuia eu sa fac? Detin eu informatii iar tu nu? Si nu vad unde anume am jignit, asa ca nu mai muri. Daca aia au spus ca e filtru de particule asa o fi, inseamna ca ai remediat problema.E bun pe aqici nu prewa stau mecanici buni sa dea sfaturi, fiecare a spus ce ar crede.
Scuze daca te simti jignita, nu am avit nici o intentie sa te jignesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca e aprins becu la ulei eu zic sa faci clip pe Youtube in cat timp ia suta
meri pe la rude sa isi dea si ei cu parerea
Iesi pe autostrada da i sa se desfunde bine si pe urma suni tu la provident sa iei alta

| Neindemanatul a răspuns:

Unde ai schimbat uleiul? La service sau acasa?

| Danam977 explică (pentru Neindemanatul):

La service. am inteles ca e de la filtru de particule.

| Queiros1906 a răspuns:

Rezolvare: nu mai accelerezi ca sare pistonu prin capota