| mariutzz22 a întrebat:

Bună seara. Mâine dau sala pentru a treia oară și îmi este extrem de frică. Am făcut chestionare la greu. am repetat și mediul de învățare de 2 ori, nu știu ce să mă mai fac. Recunosc, sunt o persoană foarte emotivă și mă panichez repede
Am observat că la sală, întrebările sunt total paralele cu cele pe care le-am avut la chestionare.
Dacă aveți un sfat pe care să mi-l dați, sunt binevenite.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca nu iei sala nici maine, atunci renunta: sofatul nu e pentru tine!

| danimarinescu a răspuns (pentru Bula):

"Bă, ești nebun" pe bune!? Halal încurajare. Jet în m m! Lasă omul sa dea până în va lua.

| Violleta2022 a răspuns:

"Am observat că la sală, întrebările sunt total paralele cu cele pe care le-am avut la chestionare."

Asta probabil pentru ca tu nu ai invatat Legislatia Rutiera din scoarta in scoarta, asa cum ar fi fost nromal, ci ai trecut direct la chestionare pe care le-ai invatat papagaliceste, nestiind sa aplicile legile si regulile auto, logic si normal.

Nu are nici o treaba emotiile aici, ca-i vorba de ce ai invatat si ce ai memorat, odata ce este examen de cunsotinte la sala, nu de traseu.

Succes la examen!

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Sa De Dumnezeu sa iei perimsul și să-ți iei o mașină după inima ta și sufletul tău și care îți place ție sa conduci și sa nu pățești ceva sa nu te sui Niciodată băut la volan.

| MotoBlitz a răspuns:

În primul rând, să mor dacă știu de ce te stresezi, e un examen pe care poți să îl dai de cate ori vrea mușchiul tău, nu îți decide cu nimic soarta, dacă nu îl iei, îl dai peste 3 luni parcă din nou și aia e.
E un examen pe care îl dai până îl iei, nu unul de îl dai acum și îți decide restul vieții până la moarte. Cât despre chestionare, cred că le-ai făcut pe cele de pe aplicația magazin play și da, sunt mai vechi, îți recomand să cumperi cartea ilustrată "Permis categoria B" și dacă citești tot ce-i acolo și reți semnele și cu semnificație ești aptă, n-ai stres. Seară frumoasă și să nu aud că te mai stresezi că mă arunc pe geam, eu nu m-am stresat atâta la școală și am avut o situație de nimeni de pe planeta asta nu o poate înțelege, nu are legătură cu notele, ci cu o "altfel"de școală, în fine... Seară frumoasă

| Dani2345678 a răspuns:

Ai luat sala?

| Johnny556 a răspuns:

Sora mea, nu te mai stresa vino că te învăț eu și îți dau și permisul, ce dracu e asa de greu, trebuie sa fii tare, și știu cea mai întâlnită problema gaborul intimidează elevii futui în gură și mulți de aia îl pică, eu zic totuși să optezi pentru priva varianta lasa-mi mesaj și te ajut eu sa și înveți să fi și puternică la traseu sau la ce ai de făcut