Mergi la un elecricia ca sa iti faca in asa fel conexiunile sa se opreasca atunci cand iei contactul.
Rezolvare de moment.Dar daca nu se stinge nici asa?
Atunci a descoperit o noua sursa de energie, si merita premiul Nobel.
Da' ai masina de curand, sau ti s-a intamplat asa dintr-o data. Si la mine ramane asa un timp dupa ce scot cheia dar se stinge intr-un minut- doua...
Caci are un condensator de intarziere, ca sa nu ti se intample in timpul mersului, sa mai ai timp de reactie. Daca acel condensator intra in scurt se intampla acel fenomen permanent.
Nu stiu ce vrei matale sa zici cu fenomenul permanent, dar eu stiu ca la mine cand scot cheia din bord pe "casetofon"- ca e de fapt CD player- apare mesajul "standby" dupa care se stinge. Ceea ce nu mi se pare ca e in neregula.
La tine este vorba de legaturile electrice la casetofon, nu sunt facute corect si trebuie legate pe contact in asa fel cand opresti motorul si iei contactul se opreste si casetul.Ai grija ca ramai fara baterie si s-ar putea sa ai si alte probleme(scurtcircuit, foc). Pana rezolvi problema cel mai bine desfaci borna de la baterie daca ai codul la casetofon
Scoate-i fata de la casetofon... legatura a fost facuta prost. ca sa scapi de asta, ii scoti frumos fata si gata