Deci stai sa inteleg. El iti zice ceva de genul "prima la stanga iar a doua a la dreapta" si tu faci stanga si doar atat? Pai daca iti explica cum ai scris tu aici, atunci te inteleg. Incearca sa-i explici unde te pierzi si de ce si poate remediati problema, daca nu, schimba instructorul. Poti fii penalizat destul de rau pentru astfel de greseli. Stiu pe cineva care a picat doar pe motivul " nu imi faci tu mie traseul "
In regulament scrie clar ca masina de instructaj circula numai pe banda 1. Cand e libera, ia-o pe acolo.
Ori nu explica el bine, ori se mai incurca, ori am eu emotii sau nu sunt destul de atent. ori nu inteleg ori nu ma invata el bine.
Daca te referi ca iti spune prea tarziu unde si in ce directie sa executi un viraj, vorbeste cu el sa iti spuna mai din timp. Explica-i de ce si sunt sigur ca o sa te intelega, pateam si eu la fel la primele 2-3 sedinte dar asa am rezolvat.
Daca iti spune din timp sa virezi la dreapta si tu faci virajul de pe banda 2, atunci e vina ta, ocupa mai din timp banda 1 pentru un viraj la dreapta
Stai ca nu inteleg. In ce sens te incurci? Poti fi putin mai explicit? Am vazut ca iti spune la dreapta si tu o iei la dreapta...atunci unde e incurcatura?
Pai el imi spune sa iau la stanga si la dreapta, eu fiind in intersectie care duce stanga, inainte si dreapta. Ma bag banda 2 si iau stanga frumos si inainte... in loc sa iau stanga si dreapta. eu iau stanga si inainte. acolo ma incurc de multe ori. mi-e putin greu... mai ales ca uit de centrul imaginar. etc
Deci stai sa inteleg. El iti zice ceva de genul "prima la stanga iar a doua a la dreapta" si tu faci stanga si doar atat? Pai daca iti explica cum ai scris tu aici, atunci te inteleg. Incearca sa-i explici unde te pierzi si de ce si poate remediati problema, daca nu, schimba instructorul. Poti fii penalizat destul de rau pentru astfel de greseli. Stiu pe cineva care a picat doar pe motivul " nu imi faci tu mie traseul "
anonim_4396 întreabă: