| nllbia99 a întrebat:

Bună seara TPU!
Am o intrebare pentru cunoscători.
Ce părere aveți despre o conversie a volanului de pe dreapta pe stânga la un BMW 520d 2016 care costa în jur de 8-9000 de euro la noi ( prețul cu aproximație nu fix) s-ar merita efortul și banii? Adică prețul mașinii plus kit-ul pentru conversie și manopera. Se merita? Sau mai bine pui banii la un loc și ți-o cumperi direct cu volanul pe stanga?
Mulțumesc pentru informații, numai bine!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Masinile englezesti au un standard de fiabilitate mai mare fata de media europeana. Un posesor de bmw cum zici tu sau alta marca isi duce masina la reprezentanta pentru servisare. Nu manipuleaza km si circula incet la o viteza de 110 km/h asta insemnand prelungirea pieselor in durabilitate. Eu ii depasesc pe toti cu 120 km/h. Europenii cam trag tare pe masini si le strica mai repede. Nu merita sa dai atatia bani pentru conversie dar nici teapa cu una volan pe stanga. In uk masinile au un tratament 2x impotriva coroziunii sub masina pentru ca e multa umezeala la ei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

9000 euro sa ramai cu o mașină cârpita? Proasta afacere

| JusTPauL a răspuns:

Pe e60 știu ca fac băieții multe conversii, dar cred ca ajung cu investiția cam la aceiași bani.
Pana la urma nici un mecanic nu o face ca din fabrica.