| Florineeeel a întrebat:

Buna seara TPU am si eu o problema am un motor honda cbr 600f si am o problema cu radiatoru
se incinde imd creste gradele zici ca ia foc prmb e ca ventilatoru nu se invarte si nu stiu ce sa ii fac apa am bagat care ar putea fi problema cine'va sa ma ajute?happy tin sa contez ca tot sa incalzeste pana si suruburile tot tot incinge ce sa fac ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| a1doru a răspuns:

1.sonda de la radiator, ori defecta, ori nu primeste curent[poate vreun papuc sarit.
2. poate siguranta din care vine este arsa.

3 răspunsuri:
| skypy007 a răspuns:

La pompa de apa ai un care iti inchidesi iti deschide si e posibil sa fii ramas blocat pe inchis.

| KaPy2 a răspuns:

S-a strica pompa de apa, nu-ți mai învârte apa, sa ți-o ducă în radiator so răcească și la ventilator s-ar putea sa fi sărit un papuc sau s-a ars, funda?

| DyaBonnet a răspuns:

In prima faza verifica ventilatorul daca functioneaza, ii poti face proba cu 2 fire, pe direct de la baterie. daca functioneaza, schimba sonda dupa radiator happy si ca un plus, si vara fiind pune antigel in instalatie. Apa are punctul de fierbere mult mai jos decat antigelul si daca ai numai apa, te intrebi de ce iti fierbe motorul happy