Daca afla ca ai fost si tu, mergi la politie cu soferul si zici ca ai fugit pentru ca te-ai speriat si el nu are vina, nu trebuia sa fugi dar ai bagat omu in belele mari
Daca vor "observa" politistii si te vor chema, iese rau.
Daca nu, nu se va intampla nimic...
Nu prea ai ce face.
Daca esti chemata, dai declaratie pe proprie raspundere cu ce s-a intamplat, si cu faptul ca nu ai fost ranita. Nu patesti nimic (cred).
Soferul poate pati, daca a declarat ca era singur. Dar daca politistii sunt intelegatori, se poate retrage acea plangere/declaratie, si face alta.
Asta iti va fi invatatura de minte, fie ca veti avea probleme sau nu.
Am inteles de la un avocat ca eu daca nu vreau sa fiu considerata victima nu am nici o obligatie si ca teoretic soferul nu era obligat sa ma includa in declaratie.a mai spus ca putem avea probabil probleme in cazul in care se ajunge la judecata.mentionez ca nici martorii oculari nu au spus ca eu eram in masina
Atunci poate nu se va intampla nimic. Depinde de filmare, si de politisti.
Daca totusi soferul a mentionat ca era singur, s-ar putea sa fie problema. Una e sa nu mentionezi pasagerii, si alta e sa minti ca erai singur.
Oricum, avocatul stie mai bine, la nevoie ii cereti ajutorul.
Totusi de ce nu vrei sa afle parintii?
Daca esti majora poti da declaratii fara stirea lor.
Pentru ca soferul este iubitul meu si daca ar afla de accident chiar daca el este nevinovat u m.ar mai lasa sa urc cu el in masina niciodata si nici pe mine sa imi iau permis(am parinti exagerat de protectivi)
Sper macar sa isi poata schimba declaratia in cazul in care prezenta mea este depistata sau macar sa nu se uite pe filmare decat la momentul impactului pentru a il depista pe autor
Probabil parintii tai nu au masina... Atunci inteleg cum vad ei problema.
Sper sa treceti cu bine de asta.
Cel mai bine e sa astepti sa fi chemata la politie iar daca te cheama, sa spui adevarul. Exact cum s-a intamplat, si eu lucrez in domeniu si nu cred ca o sa aiba probleme mai mari prietenul tau...