| anonimusss12 a întrebat:

Vreau sa ma ajutati cu un sfat. Acum 4 luni am vandut un scuter piaggio.Am facut act de vanzare cumparare, dar nu l-am radiat de la primarie.Acum cateva zile am vrut sa ma duc sa il radiez si am aflat ca a fost ars.Din pacate nu mai pot da de cumparator sa fac un act vanzare cumparare iarasi. Ce ma sfatuiti sa fac?

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ar fi bine sa te interesezi intai la primarie, sa vezi daca ti-l radiaza in baza unei declaratii notariale ca ai pierdut contractul de vanzare-cumparare, abia apoi, daca se poate, te duci si faci declaratia.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ai macar un martor?

| anonimusss12 explică (pentru Salontanul):

Mnup

| Salontanul a răspuns (pentru anonimusss12):

Numai daca-l pacalesti pe ala sa-ti dea exemplarul lui sau s-o declari furata.

Am inteles ca pot face o declaratie la notar cum ca am pierdut actul... nu stiu cat este de adevarata

Daca PV era inregistrat la notar, da. Daca era de mana, salut!

Era de mana dar Am inteeles de la primarie ca POt face o declaratie cum ca Subsemntaul... am pierdut actul de proprietate ...La acelasi notar am facut si actul cum ca nu este furat. Daca nu iau un harb dupa net il duc la fier vechi si il radiez cu o chitanta asa merge?

Daca ala nu reunoaste sau nu-l gasesti ce faci? Daca cei de la primarie ti-o ia in considerare atunci fa-o!

Am la el copie dupa cartea originala, certificatul de imatriculare, numere. + si declaratie la norat cum ca nu este furat Atat am credeti ca o sa il radiez in vreun fel?

Atunci mergi la notar si apoi la primarie si la radiere.