| Mircok a întrebat:

Bună seara! Vreau sa ma înscriu în vara asta la școala de șoferi. Care ar fi șansele sa fiu admis având în vedere ca nu am condus în viata mea? Nu a avut cine sa ma învețe, prietenii mei sunt ocupați si îmi e rușine sa le răpesc timpul liber, nu știu nici măcar vitezele sau cum sa semnalizez, însă știu destul de bine legislația și indicatoarele (mai învăț pe parcurs).
Deci, merita? Uneori sunt convins ca pot și sunt încrezător, iar alteori ma doboară emoțiile negative ca sunt asa fraier încât nu m-am urcat niciodată la volan și când voi fi cu Dl instructor își va pune mâinile în cap.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Amis a răspuns:

Nu ai de ce sa iti faci griji. Instructorul de aia este platit, sa te invete. Nu e ca si cum esti primul care o sa fie instruit, cu siguranta nici ultimul. Iar in legatura cu sansele sa fii admis, totul depinde de tine, desi nu pot sa neg ca si norocul, in ceea ce priveste examenul practic (ruta, timp, circumstante ), are un rol destul de semnificativ. Eu zic sa iti faci curaj, sa fii atent, sa inveti si atat. Spor.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La scoala de soferi te invata sa conduci chiar si daca nu cunosti nimic despre masina, daca confuzi volanul cu frana. Asta e obligatia scolarizarii, pentru asta platesti.
La sfarsit vei merge la examinare teoretica si practica, unde se va evalua cat de bine ai invatat (asta depinde de tine).

| aumih16 a răspuns:

Daca stii sa conduci! ai sanse sa il iei! daca nu pa si la revedere! ce rost are sa iei carnetul de sofer! daca nu stii nici macar sa conduci! nu vad rostul! pentru ce l-ai lua! ca dupa aia sa faci accident sau mai stiu eu ce!

| Alfred0703 a răspuns:

Tu te duci la scoala de soferi sa inveti sa conduci. Nu te invata tata/vecinu/prietenii care te lasa sa le conduci masina.

| Nonolita a răspuns:

De aiai exista scoala de soferi, sa inveti. Nu puteai conduce dinainte fara permis. Doar la scoala cu instructorul alaturi, poti. Vei fi "admis" pentru ca sunt primiti toti care platesc si vor sa o faca. Problema va fi la final, la examenul pentru permis. Si sper sa il treci cu bine. Succes!

| Anomim3hx a răspuns:

Salut si eu dau pentru carnet am 19 ani. Nici eu n am condus in viata mea si nici habar n-avem cum se schimb vitezele si vreau sa spun ca la prima sedinta de condus mam descurcat binisor dupa mi-am dat singur drumu la treaba chestia ii sa fii atent cand ti se explica de instructor. Acum cateva zile am fost la sala si am luat sala cu 25 puncte si nici macar nu am deschis cartea sau sa invat faceam doar chestionare si am invatat din greselile care le faceam la chestionare. E simplu nu trebuie sa te ingrijorezi totul pleaca de la sine