Sunteti liberi sa faceti ce vreti...
Eu unul sustin legea. Nu vrei scoala, te plimbi cu bicicleta.
Sunt o gramada pe strada, care habar nu au ce este aia legislatie, dar daca se intampla ceva (iti sare in fata masinii si il acrosezi) esti complet vinovat si iti risti libertatea pentru un inconstient.
Sa nu generalizam acum... Aici nu discutam despre obtinerea atestatului, in schimbul uni miel de paste (cum se obisnuieste mai peste tot in Romania), ci despre nivelul de pregatire al celui care conduce acel moped sau motoreta sau ce o mai conduce el...
Tie ti se pare normal ca un copil de 13-14 ani sa umble cu motorete de 150cc?
Crede-ma ca sunt cele mai mari pericole, mai ales prin oras; se baga pe toate partile (intr-o fractiune de secunda te poti trezi cu el infipt in portiera)
Legea e pentru fraieri.l-am intrebat pe un politai-ca ma trase-se pe dreapta-tocmai treceau 4-5 tancalai de vreo 13 ani, cu niste rable cu numere de Italia, de ce nu-i opreste si mi-a zis ca nu-i treaba mea.asa ca eu am atata incredere in legile din tara si de aplicarea lor....pe de alta parte si soferii auto -multi-conduc total aiurea pe langa cei cu 2 roti.de n ori depasesc pe trecerea de pietoni...
Depinde de puterea lor. Ca nu-i tot una daca "te tarasti" cu un scuter "de tri lei" sau bati suta cu cine stie ce scula.
Nu ai permis mergi pe jos sau cu bicicleta si asa sunt destui nebuni pe strazi nu mai e nevoie si de pustani teribilisti cu scutere